Externí zvukovka k notebooku, mate zkušenosti? jakou doporučujete?
Shaním nějakou lepší zvukovou kartu ( lepší než co je integrovano na desce;-) celkem se mi libi zvukovka
Creative Sound Blaster Live! 24-bit Ext
nebo
SoundBlaster Surround 5.1
ale tady nevim moc vcem je lepsi neno horsi nez ta prvni..
potom sem jeste zvazoval
SB AUDIGY 2 ZS NOTEBOOK
je novejejsi ale taky o 1000 drazsi a s hlediska pouzitelnosti je pouze na natebook (PCMCIA) :-/ ..
nema nekdo s temato zařízeníma zkušenosti popřípadě s nšjakým dalším podobným ve stejne cenové relaci?
diky moc za info
Re: Externí zvukovka k notebooku, mate zkušenosti? jakou doporučujete?
Ahoj, zkus nejdriv pouzit tlacitko Hledat nez se zacnes ptat.
Zvukovky do notebooku se tu resily jiz nekolikrat, at uz zde ve Zvuku, tak v Nakupni poradne.
Taky si to budu muset procist a neco sehnat.
Měl jsem SB Live! 24-bit a spokojenost... nikdy s ní nebyl žádný problém. A nepotřebuje externí napájení - narozdíl od Audigy...
Mam Live! 24-bit a spokojenost,zadny problem,zvuk urcite o mnoho lepsi ;-)
Prave se taky po nejake ext. zvukovce shanim a jak jsem to tak pochopil, tak Live! 24bit uz se prestala vyrabet a nahradila ji SoundBlaster Surround 5.1. Je to tak? Pochopil jsem to spravne? http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...=150&zbo=36057
taky se bych se priklonil s k tem co doporucujou Creative Sound Blaster Live! 24-bit Ext....mam ji asi 6 mesicu a sem moc spokojenej..no a za ty prachy...poho nejvetsi:)
To je fajn ze jste spokojeni s Live! 24 , ale co jsem tak pochopil tak uz se nevyrabi a nikde ji nejde sehnat. Proto se ptam, jestli Creative SoundBlaster Surround 5.1 je jeji nastupce ci ne, popr. jestli je to vhodna nahrada.
Live 24bit uz sezenes tezko, nevyrabi se. Nastupce je asi opravdu model Surround 5.1, rekl bych, ze to bude podobne jako Live. Akorat nema dalkovy ovladac (live myslim mela).
Citace:
Původně odeslal
cicin
To je fajn ze jste spokojeni s Live! 24 , ale co jsem tak pochopil tak uz se nevyrabi a nikde ji nejde sehnat. Proto se ptam, jestli Creative SoundBlaster Surround 5.1 je jeji nastupce ci ne, popr. jestli je to vhodna nahrada.
hmm tyve taky si myslim ze je fajn ze sme spokojeny, si precti specifikace pro 5+1 http://www.alza.cz/externi-zvukova-k...5-1-d67960.htm
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41131 a jestli nejses uplnej mongol tak z toho pochopis sam co to je za kartu...je to to stejna karta jako Live! 24 jen bez dalk. ovladani...hmmm to jestli je to nastupce Live! 24 nacham na tobe..ukaz co v tobe je:DDD
Me to bylo skoro hned jasny ze to bude nastupce, resp. skoro ta sama karta. Akorat jsem z toho byl zmatenej, protoze na ruznych eshopech meli treba u toho surroundu fotku te Live! tak uz jsem si nebyl nicim jistej. Takze diky za pomoc a omluvte moji tupost.