-
Pc + Lcd Tv
zajimal by mne nazor nekoho kdo oplyva zkusenosti, zda je mozne realne existovat na PC pripojenemu pouze k LCD TV.
Jde mi o to, ze TV je urcena ke koukani pocitam z cca 2+ metru a na monitor koukam z cca 50 cm. Nepredpokladam, ze bych na ty TV hodiny pracoval, ale jde mi primarne o sledovani divx videa, sem tam nejaka hra, precist si mail, nejakej dokument v office, internet.....
Uvazuju o nejakym PVA samsungu 26 palcu (pocitam ze cim mensi uhlopricka pri stejnym rozliseni - tim mensi pixely - a tim se na to da koukat z mensi dalky)
Nebo je to vsecko utopie a vymysl choreho mozku degenerovaneho destilaty a reklamni masazi?
-
Re: Pc + Lcd Tv
Ne jde, to naprosto v pohodě....záleží co je pro Tebe důležitější. Jestli to chceš realizovat tak, jak jsi to nastínil tak není problém dělat i na 32palcovém samsungu. Jen to chce aspoň 100cm stůl. Sám jsem jsem si to vyzkoušel, díky tomu že veškereré LCDTV 32 mají matrici 1366*768 nejsou ty ikonky zase tak šíleně malé a pracovat se dá celkem v pohodě. Výhody jsou zřejmé, zapojení TV je bleskové, možnost starších analogových zařízení (VHS), dálkové ovládání,bezproblémová instalace,atd...Obdobná situace v případě že by jsi chtěl 26 a 27 jak píšeš nahoře. Cenové rozdíly nejsou velké..
Nicméně se Ti nabízí ještě jiná varianta. Zakoupil pouze nějaký panel (Dell WUXGA - 2405FPW), který disponuje FullHD rozlišením...a do pc libovolný tuner. Tyto panely jsou menších rozměrů,24 palců což je 61cm úhlopříčka.