kde zozeniem kabel na monitor Hansol 920D
vedel by mi niekto povedat kde by som zohnal kabel na monitor Hansol 930D? ako tak nanho pozeram nema vyznam ho davat dokopy...
Re: kde zozeniem kabel na monitor Hansol 920D
skusil bych nejaky obchodik s pouzitym HW, urcite tam maju sem tam nefunkcny monitor, ktoreho sa radi zbavia, asi problem by bol co so zvyskom ...
tak to by nestacil, mne za zlomil
Citace:
Původně odeslal
skorec1
tak to by nestacil, mne za zlomil
Mam tento monitor a kabel sa da bezproblemov vymenit ak si trocha zrucny ... najlepsie je kupit VGA kabel niekde v shope zo suciastkami , GM Electronic atd.
vymenit nebude preblem, ten stary som uz dal dole, myslel som ze ho popajkujem ale to asi nema zmysel... aku ma stranku ten GM Electornic? nenasiel som ich na nete
Citace:
Původně odeslal
skorec1
vymenit nebude preblem, ten stary som uz dal dole, myslel som ze ho popajkujem ale to asi nema zmysel... aku ma stranku ten GM Electornic? nenasiel som ich na nete
www.gme.sk
Prehladavam tu stranku no ten VGA kabel co mi vtedy daval 2,5metrovy tieneny z dratmi nakonci a ne z konektorom tak to neviem najst tam , len jeden kabel som tam nasiel .Ale znamy ma servis tak kabel by som vedel kupit odneho taky co potrebujes kedze opravuje tie monitory , akurat ze je to v BA .
V kazdom servise, kde opravuju monitory, to musia vediet zohnat. Len neviem, ci ti to aj predaju alebo len vymenia.
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
V kazdom servise, kde opravuju monitory, to musia vediet zohnat. Len neviem, ci ti to aj predaju alebo len vymenia.
V servisoch je vymena v rozmedzi 150-300SK , aspon v BA to robia skoro vsade ved je to normalna servisna operacia kedze hlavne pri starsich monitoroch sa tie tvrde kable hrube lamali casto .
EDIT : ta cena vymeny je montaz + kabel
Citace:
Původně odeslal
MaTTo S
V servisoch je vymena v rozmedzi 150-300SK , aspon v BA to robia skoro vsade ved je to normalna servisna operacia kedze hlavne pri starsich monitoroch sa tie tvrde kable hrube lamali casto .
EDIT : ta cena vymeny je montaz + kabel
no ale unas to neje nic take...
nemam niekto zhorety hansol?