Zmena domenoveho serveru a klienti
Zdravim,
stojim pred problemem, kdy ve firme menime domenovy server a je proto treba prenastavit veskere PC uzivatelu na novy stroj. Kazdy uzivatel ma na svem PC vytvoreny uzivatelsky profil, ve kterem ma vsechna sva nastaveni a osobni veci. Zajimalo by me, zda nekdo nezna nejake pohodlnejsi reseni jak prenest nastaveni do noveho profilu nez to cele rucne kopirovat a importovat zpet.
Zadrhel by jeste mohl byt v tom, ze nekteri uzivatele maji na ruzne soubory/adresare nastavena ruzna prava a po vytvoreni noveho profilu budou tyto puvodni prava pravdepodobne haprovat...Pokud by se dalo nejak vyhnout i tomuto, uvitam kazdou Vasi radu.
Predem diky
Re: Zmena domenoveho serveru a klienti
Napadlo ma nastavit im moznost ukladat profil na server ale nie som si isty ci sa im to po zmene domenoveho stroja a zakazani ukladania na server sa im to prekopiruje spat :)
Citace:
Původně odeslal
steelman
Napadlo ma nastavit im moznost ukladat profil na server ale nie som si isty ci sa im to po zmene domenoveho stroja a zakazani ukladania na server sa im to prekopiruje spat :)
JJ tak nějak to funguje. Kdysi jsem to dělal na 50 PC. Víceméně to fungovalo
Da se to nejak nastavit na Win2000 serveru?
Ja osobne zatim vicemene uspesne laboruji s prepisovanim klicu v registru a nastavovani uzivatelskych prav pro stary profil. Zatim jsem dosahl stavu, kdy novy uzivatelsky profil prebira nastaveni toho stareho vcetne dokumentu, plochy, posty a podobnych veci...jiste obavy mam jen z individualnich nastaveni prav :(
Bohuzel pokusy s ADMT od Microsoftu ztroskotaly na tom, ze se konzole odmita pripojit k nove domene a jednorazove utilitky typu netdom, moveuser,... zcela neresi muj problem.