Mám dotaz pro majitele téhle karty.Jde vám zapnout Tv výstup.Ve winech je normálně naistalovaný jak primární tak sekundární grafický adaptér,ale ve správci obrazovky ani catalystech to nejde zapnout.Je to v ovladačích nebo v kartě??
Printable View
Mám dotaz pro majitele téhle karty.Jde vám zapnout Tv výstup.Ve winech je normálně naistalovaný jak primární tak sekundární grafický adaptér,ale ve správci obrazovky ani catalystech to nejde zapnout.Je to v ovladačích nebo v kartě??
Tak už jsem to vyřešil.Zapojil jsem redukci k monitoru do druhého výstupu na kartě a už to jede.
Chtěl bych se zeptat, přemýšlím o koupi této karty, tak jak jste s ní spokojeni?? v testech na netu vypadá vše celkem dobře, ale jak to chodí vám? jaký je u asusu chlazení?dá se to snýst nebo je to rachot?
a ještě, není nikde k sehnání, odkud ji máte? díky za odpověď:)
Zdarec.Tak koupil jsem ji tady:http://www.rsc-computers.cz/,ale již ji nemá asi v nabídce.Co se týká chladiče mohu říct-naprostá spokojenost.Stavěl jsem tichý komp a největší hluk dělá disk-klepání hlaviček a potom monitor,asi vn trafo.Ta karta si prostě tu teplotu řídí sama,ale ten větrák se stále drží do 1350otáček.Samozřejmě když dáte manuálně na 100% tak se roztočí a je to trochu slyšet,ale mohu říct že proti Herkulesu9800 je ten chladič i na plných otáčkách klidnější.Takže pokud to vydrží,mohu jen doporučit.
Kupil som si tuto kartu a som max spokojeny, jedine co ma omezuje je moj procesor :)
na povodnej frekvencii s 512Mb ram mal v 3Dmark 2005 - 8620 Bodov a po retoceni procesoru + dual pamete je to 9650 a to som s grafikou este nic nerobil, nema to zmysel aj ked ju pretocim vykon skoci max o 100 bodov , grafika furt caka na CPU :)
Já si pro ni šlapu zitra do Alzasoftu :) , prisla jim jedna varka a mely ji asi jenom pres noc skladem, rano sem si ji zarezervoval a odpo uz nebyla ani jedna volna... Pak napisu podrobnosti....
Tak už ji mám doma, vypadá luxusně a šlape ještě líp, uvidím, kolik se z ní dá ještě vyždímat....
jestli někdo víte, tak piště..