Ahojte, chcel by som sa vas opytat ci ste sa este niekto nestretol s takymto problemom. Je to Western Digital, pod windowsami sa ani system nespusti, a ta ich utilita hlasi ze je locked. dakujem
Printable View
Ahojte, chcel by som sa vas opytat ci ste sa este niekto nestretol s takymto problemom. Je to Western Digital, pod windowsami sa ani system nespusti, a ta ich utilita hlasi ze je locked. dakujem
Mas-li Windows XP, zkus ten disk pripojit, ale v biosu ho zakaz. Pak bys mel normalne nabootovat a ve woknech ve spravci disku by ten disk mel byt normalne videt. Namountujes ho a je to. Bohuzel disk nepujde pouzivat jako systemovej, protoze je porad zaheslovanej (to heslo je ulozeny v Eeprom disku).
Nelze na 100% rict, ze to bude fungovat, ale za pokus to stoji.
BTW nasel jsem to tady, az uplne na konci: http://www.experts-exchange.com/Hard..._20423260.html
Neurobis s tym nic pokial nevies heslo. Disk odmieta vsetky operacie ktore si vyzaduju pristup na platne pokial mu neposles heslo. To heslo je ulozene na platniach takze vymenou elektroniky sa k datam nedostanes. Existuje aj master password ktore sa da pouzit na resetovanie normalneho hesla (podla nastavenia bud s vymazanim vsetkych dat alebo bez) ale neviem ake tam je standardne nastavene...
Ale mne nejde o data, mne ide o disk, ale chcel som low level format ale nejde spusti takze nevadi ze pridem o data
Paolo ti ho za 2000,- odhesluje, ze ? :wink:
Defaultni heslo by melo byt WDCWDC.... {dokola dle poctu znaku}
Jo a mne se to stalo na dvou discich diky spatnymu konektoru na kabelu :idea: :arrow: tak ho obloukem zahod...