Titulky - cara pres video
V posledni dobe jsem se setkal u novych filmu v avi s tim ze kdyz k nim pomoci VobSub pripojim titulky tak u nekterych se objevi sikma zelena cara pres obraz - pritom titulky jsou v pohode a film bez nich taky.
Hadam ze to asi bude spatnou verzi VobSub ale nahral jsem jak
Codec Pack All in One nejnovejsi tak,
K-Lite nove kodeky (full asi 50MB cehosi)
nemate nekdo zkusenosti jak to vyresit -nechce se mi nad tim badat pokud nekdo muze jednoduse poradit
Re: Titulky - cara pres video
Typuju že se ti tam něco tluče, K-lite je pěknej bordel sám o sobě a když ho eště nakombinuješ s All in one, tak se ani nedivim že to dělá blbosti. Bohatě stačí mít nainstalovaní jenom All in one.
Citace:
Původně odeslal
Peca-on-line
Typuju že se ti tam něco tluče, K-lite je pěknej bordel sám o sobě a když ho eště nakombinuješ s All in one, tak se ani nedivim že to dělá blbosti. Bohatě stačí mít nainstalovaní jenom All in one.
nemam je oboje - a tento problem ma vice lidi proto se tady ptam kdyby to byl jen prboblem u me prijdu na to sam ;)
Aha, tak to sem to špatně pochopil, já sem se tímhle problémem zatím naštěstí nesetkal. Jedině asi zkusit sehnat tu starší verzi se kterou to jelo dobře.
stahni si upraveny VSfilter, popis reseni i soubor je zde (priblizne uprostred stranky)
:arrow: http://music.kspus.org/Software/
Citace:
Původně odeslal
zikurat
diky moc! vyzkousim
Citace:
Původně odeslal
Peca-on-line
Bohatě stačí mít nainstalovaní jenom All in one.
Ono by úplně bohatě stačilo mít nainstalováno pouze FFDShow + VOBSub a necpat tam žádné balíčky, které jsou skutečně problémové už samy o sobě. ;-)
tak to s tim VSfilterem pomohlo -nebylo to tedy balickama s kterymi sem nikdy problemy nemel... (Klite, codecpack) ale bugem v VobSub