Na nizke otacky, volcano 11 vs volcano 9 ktory???
Caute mam taku teoreticku moznost vyreklamovat moj volcano 9, a dostat 11ku za doplatok, ale pocul som ze vraj celomedeny na otackach nizkych chladi horsie ako polomedeny chladic, nieje to sprostost???
trebars na 2000 otackach alebo 2500otackach, ktory je lepsi???
alebo an tychto otackach to je skoro jedno???
Moc mi ta fyzika nejde ktory dosiahne lepsi vysledok, ja som si myslel ze zakonite volcano 11 celomedeny ???
Re: Na nizke otacky, volcano 11 vs volcano 9 ktory???
Citace:
Původně odeslal MK2
Caute mam taku teoreticku moznost vyreklamovat moj volcano 9, a dostat 11ku za doplatok, ale pocul som ze vraj celomedeny na otackach nizkych chladi horsie ako polomedeny chladic, nieje to sprostost???
trebars na 2000 otackach alebo 2500otackach, ktory je lepsi???
alebo an tychto otackach to je skoro jedno???
Moc mi ta fyzika nejde ktory dosiahne lepsi vysledok, ja som si myslel ze zakonite volcano 11 celomedeny ???
Ja bych šel rozhodně do V11.Měď ti vždycky uchladí víč než hliník,problém je pak ve ventilátoru.To znamená,že když budeš mít dve stejné pasivy,odlišující se jen materiálem AL,CU a na nich úplně stejné větroně,CU jasně uchladí víc!!!¨
Já se teď pokouším sehnat V11,ale vůbec se mi to nedaří,kde jí můžeš sehnat ty a za kolik?Moooc rád bych ji koupil,kdyby byla za solid cenu,tak mi pokud možno rychle odpověz,díkas.