Gigabyte GA-7VM400 - frontpanel zapojení
Ahoj mám tady desku co je v nadpise a jeden front panel (audio). Na desce jsou výstupy front a rear propojené jumperem. Z panelu mi jdou drátky mic,L audio, R audio a zem. Když vyhodím ty jumpery a zapojím to, tak panel fachá, ale odpojí se rear audio. Napadlo mě tam ty jumpery nechat a naletovat na ně ty dva výstupy na front panel. Šlapalo by obojí naráz. Je to dobrá myšlenka, nebo je to blbost a mohl bych něco odpálit? Díky za názory ;)
Re: Gigabyte GA-7VM400 - frontpanel zapojení
blbost to urcite nejni.. nektery skrine maji audio panel v kostce a prave tyto 2 dvojice pinu jsou v te kostce propojeny dratkem! takze se to na desce chova jako by tam byly jumpery porad zapojeny a jede jak predek tak zadek ;)
Citace:
Původně odeslal
rombo
blbost to urcite nejni.. nektery skrine maji audio panel v kostce a prave tyto 2 dvojice pinu jsou v te kostce propojeny dratkem! takze se to na desce chova jako by tam byly jumpery porad zapojeny a jede jak predek tak zadek ;)
Díky moc ;) beru pájku a jdu na to :)
Měl sem v ruce panel,který při zasunutí konektoru do předního panelu odpojil zadní panel (asi jako sluchátka u rádia odpojí repro při zasunutí),použité konektory Jack 3.5 mm mají rozpínací kontakt.
Citace:
Původně odeslal
007
Měl sem v ruce panel,který při zasunutí konektoru do předního panelu odpojil zadní panel (asi jako sluchátka u rádia odpojí repro při zasunutí),použité konektory Jack 3.5 mm mají rozpínací kontakt.
jj to mám u své case ;)