Pravidelná záloha dat na CD/DVD ?
Poradíte mi prosím někdo freeware nebo aspon levný prográmek který by podle naplánovaných časů uměl smazat si médium a poté vybrané soubory vypálit na CD-RW/DVD-RW ?
Pokoušel jsem se s klasickým nástrojem zálohování ve Windows, ale stále jen nabízí do složky nebo na disketu :(
Re: Pravidelná záloha dat na CD/DVD ?
Citace:
Původně odeslal
globalkiller
Poradíte mi prosím někdo freeware nebo aspon levný prográmek který by podle naplánovaných časů uměl smazat si médium a poté vybrané soubory vypálit na CD-RW/DVD-RW ?
Pokoušel jsem se s klasickým nástrojem zálohování ve Windows, ale stále jen nabízí do složky nebo na disketu :(
Me osobne nepripada vyse jmenovany zpusob za bezpecny, Pri poruchovosti DVD medii. Pokud uz na nejake takove medium zalohovat tak pouze na DVD-RAM
Citace:
Původně odeslal
hYpn0
Me osobne nepripada vyse jmenovany zpusob za bezpecny, Pri poruchovosti DVD medii. Pokud uz na nejake takove medium zalohovat tak pouze na DVD-RAM
DVD-RAM jsou strasne pomale :???:
Citace:
Původně odeslal
Airwolf
DVD-RAM jsou strasne pomale :???:
To sice ano, ale jsou rozhodne spolehlivejsi nez DVD+-RW
Citace:
Původně odeslal
hYpn0
To sice ano, ale jsou rozhodne spolehlivejsi nez DVD+-RW
...a zálohovat na ně můžeš klidně i baťákem ;)
no ja to zatim resim rucne ... proste u komplu jsem skoro porad a kdyz potrebuji neco zazalohovat... tak si to proste udelam... ale napad je to dobry...
Taky zálohuju "ručně". Prostě mám nasázené ikony na ploše, takže když se zvedám od kompu třeba do vany, nebo na oběd, tak prostě do vypalovačky strčím záložní médium a klepnu na baťák.
Nenapadá mě jednodušší metoda ;-)