Re: Wifi do rozjete site....
no ak tam mas este jeden LAN port tak len do neho zapojis AP /ci infrastructure mod alebo AD-HOC/ - napr OVIS 5460 a na druhej strane v PC wifi kartu
Citace:
Původně odeslal
proe
no ak tam mas este jeden LAN port tak len do neho zapojis AP /ci infrastructure mod alebo AD-HOC/ - napr OVIS 5460 a na druhej strane v PC wifi kartu
Muzes mi napsat presne co teda budu potrebovat wifi moc neovladam.....DEKUJI hlavne at je porad ok signal na tech par metru....
Vsak ti napsal. Kup jakekoliv AP. Jen je pripojis do site a jedes. Konfigurace je jednoducha. AP mivaji web rozhrani
Nejake presne AP pujde mi ten signal i po baraku? Jak silne AP potrebuju domu a jak k nemu, budu potrebovat nejake anteny externi asi ne na ten kousek ne?
Citace:
Původně odeslal
Lukáš David
Nejake presne AP pujde mi ten signal i po baraku? Jak silne AP potrebuju domu a jak k nemu, budu potrebovat nejake anteny externi asi ne na ten kousek ne?
To zalezi na baraku, ale na blizko se to da vetsinou. pouzij SEARCH a o wifi se nejen tady dozvis hodne.
Tak jsem zjistil ze by to melo jit....
Muzete mi pls napsat seznam toho co vsechno budu poterbovat? Fakt se v tomto vubec neorientuju, asi budu muset zacit:D
Citace:
Původně odeslal
dushan
JO tohle teda na 40m(mozna je to jen tricet) primocare bude stacit jo?
Jinak od klienta potrebuju nejak jeste kabel nevim presne kolik metru(15?) ke kompu od anteny nebo da se to vyresit jinak?
Fakt v tomhle plavu a musim to setavit, takze se predem omlouvam za me stale lamerske dotazy.:D
NO KED mas klienta resp komp v dosahu AP tak uz nemusis nic len to zapojit a malo by to ist inak mam ten AP a je v pohode v panelaku signal very good 4 palicky cez dve panelove steny 10 m takze by nemal byt problem ked client bude za jednou stenou -oknom malo by to ist pekne
No ale ten kabel bude asi nutny jak teda?
Pres onko to teda fici normalne jo? tak to je parada....
Citace:
Původně odeslal
Lukáš David
No ale ten kabel bude asi nutny jak teda?
Pres onko to teda fici normalne jo? tak to je parada....
A na co by jsi chtěl ještě proboha kabel? ;)
U toho APčka předpokládám nějaký základní na zapojení bude, to Ti stačí.
Kabel od klienta k antene nebudes potrebovat. Na tuto vzdialenost ti bude stacit ked budes mat antenu priamo na klientovi. Tu ktora sa dodava pribalena.
Vy me spatne chapete, ten klient bude mit ap v okne ale v tom pokoji nebude mit PC, a proto potrebuju asi deset metru kabel k jeho PC.(antenka nema tak dlouhy kabel, tak bude asi potreba pres UTPcko, ne?)
ak klient ma pc daleko, tak mu radsej daj tiez ovislink 5460 ktory bude v okne a k pc potiahni utp trebars aj 100m :)
odporucal by som ti, aby si aj ovislinka ktory bude u teba dal tiez do okna, tak aby na seba oba videli.
ovislink funguje aj v rezime AP aj v rezime client zalezi na tom ako si to nastavis.