Re: PC sestava cca 15 000,-
zdroj: podle me cokoliv znackoveho, Fortron ma neco kolem 1300,-
case: cokoliv co se ti bude libit, stejne do toho budes brat vlastni zdroj.
nebo kombinace kejsu s kvalitnim zdrojem = napr. chieftec = cena kolem 2800,-
ps: neni na kacelarskou praci a ucetnictvi zbytecne 3200+ a 800MHz RAM ? Nechci tvoji tchyni podcenovat, ale nezda se ti pro ni 7600GT zbytecnost kdyz 7600GS stoji o litr min ? Usetrene penize muzes dat do kejsu podle jejiho gusta ;)
Re: PC sestava cca 15 000,-
Pokud s tim nechces mit moc prace a chces to vzit z Alzy (nekdo ma na ne dost spatnej nazor ohledne pripadnych reklamaci - klep klep, mne to zatim bohudik nepostihlo, vzdy jsem se domluvil) tak kup nekterou z jejich sestav podle vyberu, budes to mit slozeny, vse v jedne barve a ceny tech Alza School nebo Office jsou od cca. 10-15kkc.
Kupoval jsem takhle uz dve za radove 15kkc bez monasu, je to PC s klavesnici, mysi, win XP Home a chova se to celkem dobre i ta sestava je celkem vyvazena a funkcni. Nehlede na to, ze boardy jsou tam sice obyc, ale vetsina s integrovanou VGA (konkretne u mne GF 6100) ma PCI-E 16x slot, takze kdyby vykon nedostacoval na hry, staci pak dokoupit lepsi grafiku a je to.
Resim to uz takhle standartne, pokud mne nekdo pozada o celou setavu, za prve je to bez prace, za druhy i s dovozem celku a montazi a jak rikam, navzdory sptanym zkusenostem jsem bohudik zatim nemel problem a lidi jsou spokojeny. (hlavne takovy ty "design" useri, ktery zajima hlavne to, aby to PC i s klavesnici bylo treba cely v cerny nebo stribrny, co v nem je zas tak moc neresej :) )