DVD vypalovačka kolem 1000 Kč
Mám v úmyslu koupit sestře k Vánocům DVD vypaldu, jelikož to má občas na přepálení CD, oooobčas DVD a jinak si na tom většinou jen pouští audio CDčka, nebude potřeba nic ultra-hi-tech. Proto hledám v kategorii kolem 1000 Kč.
Jelikož mám docela dobré zkušenosti se značkou LG, tak mi padla do oka tato:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38166
(LG SuperMulti GSA-H10N OEM - DVD-R/+R, DualLayer)
Mohl by mi o ni někdo poskytnout případně nějaké reference? Už jsem trh vypalovaček docela dlouho nesledoval a jsem kapku mimo, rozhodně ho nemám tak zmáklej, jako když jsem si rok a půl zpátky kupoval DVD smažku já sám :wink:
Re: DVD vypalovačka kolem 1000 Kč
presne tohle ted resim, ja asi pujdu do Pioneeru DVR-111
dival jsem se tady
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?...ight=jakou+DVD
2 D_A_V_I_D:
Pokud na tom bude vetsinu casu jen poustet audio CD, tak bych se dival i po hlucnosti. Asi nechce mechaniku, ktera pri prehravani prehlusi hudbu :-)
Co vim, tak LG nejde zpomalit.
Ja jsem nedavno kupoval Samsunga SH-S182D, vyborne vypaluje na Verbatimy a je dost ticha.
Mel jsem Nec 3520 a vecer me kazde roztoceni naplno fakt stvalo.
Já LG mám u sebe v compu a při poslechu audio CD není problém. Navíc s tou CD-ROM cirkulárkou co má teď bude cokoli tišší :-D Ale za postřeh díky, budu v dané kategorii vybírat asi i podle toho :wink:
Mám tu Lg22 a zatím spokojenost.A oproti komentářům že LG při přehrávání filmů nezpomalí-je naprosto tichá a běží tak ja má,pomalu.
Mám toho Samsunga a je to fakt povedený model, dobře dopadl i v recenzích na webu, stačí hledat. Doporučuji. S novými LG nejsou moc dobré zkušenosti, po vynikajícím modelu 4163 kvalita upadla.
Citace:
Původně odeslal
leo
Mám toho Samsunga a je to fakt povedený model, dobře dopadl i v recenzích na webu, stačí hledat. Doporučuji. S novými LG nejsou moc dobré zkušenosti, po vynikajícím modelu 4163 kvalita upadla.
provozujes ho s originalnim firmwarem nebo si upgradoval?
Originální firmware nebyl moc povedený, mám nejnovější.
Recenze toho Samsunga...dopadla vyborne
http://www.cdr.cz/a/18256/12
V softcomu stoji tusim 850kc
Mno mam tu LG H20L... je pravda, ze se neda nastavit rychlost, zastavi az po 1 minute neaktivity a navic, pokud vypalim medium jinak, nez 16x, tak nejak divne cte ... zacina na 4x a konci nekde na 8x ... pokud vypalim 16x, tak jede v poho ... bratrovi ted budu kupovat novou dvd palicku a asi pujdu taky do toho Samsunga, ale s lightscribe ... snad bude stejne dobry jako to M-ko
Alebo ak teda nevadi Sata rozhranie tak model Samsung SH-S183A.
Vpodstate by to mal byt Samsung SH-S182D len s Sata prevodnikom .. cim si niesom isty .. ale ludia napriklad TU snou maju velmi odbre skusenosti .. a hlavne s novym FW.
Citace:
Původně odeslal
janko_hrasko
Alebo ak teda nevadi Sata rozhranie tak model Samsung SH-S183A.
Vpodstate by to mal byt Samsung SH-S182D len s Sata prevodnikom .. cim si niesom isty .. ale ludia napriklad
TU snou maju velmi odbre skusenosti .. a hlavne s novym FW.
ano taky o ní uvažuju...je motivace se zbavit pata kabelů v casu :-)
je SATA nejak vykonostne rozdílná od PATA?
Citace:
Původně odeslal
jbrachtl
ano taky o ní uvažuju...je motivace se zbavit pata kabelů v casu :-)
Ak sa pytas konkretne na vypalky .. tak by mali byt rovnake tie co som pisal. Ak sa pytas na zbernicu .. tak je to uplne jedno, pretoze obe zvladnu prenos dat uplne hravo .. ja ked je jasne ze Sata je o nieco rychlejsia.
Citace:
Původně odeslal
jbrachtl
Rozdil tam nebude zadny, pokud nejaky. Obe rozhrani zvladaji prenos dat v dostatecne mire. Spis de o to, ze se clovek zbavi tech hnusny a tlustych PATA dratu. Bral bych urcite tu se SATA rozhranim.
tak ja mam LG SuperMulti GSA-H10N paleni cteni CD/DVD velka spokojenost - podle CDR dopadla v testu taky dobre.
Prehravani dat z CD,DVD docela dost huci , DVD film ale vpohode CDaudio jsem nezkousel (jeste se to v pc pouziva :D )