JAVA-Eclipse a visual editor
Cau lidi, ve skole se zacinam ucit v JAVe. Pouzivame Eclipse. Takze jsem si ho stahnul domu. psalo to ze to chce nastavit path.... takze jsem si nasel ze si musim pridat do promennyho prostredi do pathu napsat cestu k Jave. To jsem udelal, ale neslo to porad. Takze jsem zkopiroval jre do Eclipsu a beha to. Jenze pak jsem si tam dokopiroval Visual editor(aGEF a emf) a furt ho v tom nemuzu rozbehat. Uz nevim cim by to mohlo bejt. Ze by tim zkopirovanym jre??? Pls poradte. Na eclipse jsem zatim lama
Re: JAVA-Eclipse a visual editor
Citace:
Původně odeslal
vlv
Cau lidi, ve skole se zacinam ucit v JAVe. Pouzivame Eclipse. Takze jsem si ho stahnul domu. psalo to ze to chce nastavit path.... takze jsem si nasel ze si musim pridat do promennyho prostredi do pathu napsat cestu k Jave. To jsem udelal, ale neslo to porad. Takze jsem zkopiroval jre do Eclipsu a beha to. Jenze pak jsem si tam dokopiroval Visual editor(aGEF a emf) a furt ho v tom nemuzu rozbehat. Uz nevim cim by to mohlo bejt. Ze by tim zkopirovanym jre??? Pls poradte. Na eclipse jsem zatim lama
A mas vsechny pluginy, ktere Gui builder vyzaduje?
prave by meli stacit GEF a emf a ty mam
Citace:
Původně odeslal
vlv
prave by meli stacit GEF a emf a ty mam
No ale jde o to jestli se ti zobrazuji ve vypisu pluginu, nekdy to uplne nefunguje.
myslim ze se to ukazovalo. Uz jsem to vyresil jinak. Nechal jsem si to stahnout a nainstalovat pres software updates a facha to
hele kdyz uz sme u eclipse a visual editoru...jakou metodou se wola nowej frame..treba mam jmenubar a jitems new window a quit...a new frame by mel wolat new window...zkousel sem initialize() ale to nejde....
Citace:
Původně odeslal
Michal
hele kdyz uz sme u eclipse a visual editoru...jakou metodou se wola nowej frame..treba mam jmenubar a jitems new window a quit...a new frame by mel wolat new window...zkousel sem initialize() ale to nejde....
Co JDialog a .setVisible(true)? Jestli jsem Tě dobře pochopil...
Citace:
Původně odeslal
Michal
new JFrame, vytvori jen novou instanci...bylo by nelogicke, kdyby to ten formular rovnou zobrazilo ;-)
Nekde jsem cetl, ze kdyz nakopirujete novej plugin tak musite nastartovat eclips pomocí "eclips.exe -clean"
EDIT: Opravil jsem svou chybu, aby to tady nikoho nematlo
Citace:
Původně odeslal
Camillek
Nekde jsem cetl, ze kdyz nakopirujete novej plugin tak musite nastartovat eclips pomocí "eclips.exe -clear"
Ten parametr je -clean a slouzi k cisteni pluginove cache ale slouzi i tomu k co popisujes
a tak pardon. uz jsem ho dlouho nepouzival