Potreboval bych dostat z XP direct x 9.0 a dat tam 8.1, nahral sem si je jenom proto abych mohl zkusit 3D Mark 2003 a ted bych chtel spustit 2001 SE. Takze pokud mi poradite jak na devitkovych spustit 3D Mark 2001 SE budu taky vdecny.
Printable View
Potreboval bych dostat z XP direct x 9.0 a dat tam 8.1, nahral sem si je jenom proto abych mohl zkusit 3D Mark 2003 a ted bych chtel spustit 2001 SE. Takze pokud mi poradite jak na devitkovych spustit 3D Mark 2001 SE budu taky vdecny.
No neviem, ci to 9 nejako dostanes von
staci se kouknout kolem ;)
http://www.futuremark.com/download/?...001patch.shtml
jinak jsem zkousel ten unistaler z pegasoft.cz a ted mi dxdiag hlasi verzi DX 0.00 ;D
tak nevim ;)
To je ako nejaky patch na odinstalovanie? Dobre som teda tipoval, ze to nejde klasicky von?
Na odinstalovaní ne , když si naistaluješ ten patch tak ti jde je 2001 SE na DX 9.00 . Teda mi to aspoň jde ;D
Jo presne k tomu ten patch je :)
Jinak ja taky zkousel tu utilitku za odinstaleni DX9 a nepovedlo se... resp napsalo nejakej error a to bylo vsechno,takze sem tam zase musel nainstali DX9 abych tam mel neco funkcniho :(
Billy Gates sa zase vyznamenal...
Dik, to mi staci, ted sem ho stahnul, tak doufam ze to pojede. DikCitace:
Původně odeslal John.b
Stáhni si na http://www.3dcenter.org/downloads/directx-backdate.php prográmek DirectX Backdate i když je starší umí všechny DirectX i Win
Dík moc za ten link i mi se to hodí, člověk nikdy neví co se po.... :-)
mno nevim ale to je zrovinka ten jsem zkousel a vysledek viz muj post vyse ;)Citace:
Původně odeslal celebris
u me no problem a uz jsem tento program radil nekomu ve foru driv - musis to dohledat je to cca mesic a tem to take pomohlo :idea:Citace:
jedik: mno nevim ale to je zrovinka ten jsem zkousel a vysledek viz muj post vyse
Taketo reci sa mi fakt pacia...Citace:
Původně odeslal Axel
Co s tym ma Gates spolocne ???
Zamysli sa.
Uz ti to doslo ???
Nic. Chybu urobili sialene cibule (teraz futuremark) v 3dmarku. Namiesto toho, aby overovali, ci mas DX > ako 7.1 ten program overoval ci mas DX8.0 alebo 8.1.
Nainstaloval sem ten patch a ok, ten programek na odstraneni jsem ani nestahoval.
prave se mi stalo uplne to samy,stah sem programek,odinstaloval dx9 a hlasi mi to verzi dx 0.0 :lol: ;DCitace:
Původně odeslal jedik
jak si to nakonec vyresil?
no ja jsem to pochopil tak ze se Gates vyznamenal v tom ze DX9.0 nejde ze systemu koreknte odinstalovat, ted to resim taky takze fakt suxxxcCitace:
Původně odeslal PiT
...skusal niekdo DX9 Uninstaller - ma to 33kb a je to pre win2000,XP a NET
link: http://www.3dcht4u.de/3dc/p24d5fe/di...ninstaller.zip
no jak. reinstalem oken prece :lol:Citace:
Původně odeslal dutch3s
uz na dx9 prdim, podival jsem se , pekne ale jednou mi to stacilo ;)
Citace:
Původně odeslal jedik
hm,to se mi prave nechtelo reinstalovat wokna :? ale nic jinyho mi nezbyde ;D
Jestli chceš odinstalovat DirectX 9 z Win XP,tak prostě vyber obnovení systému a couvni s bodem obnovení před datum,kdy jsi Ty DX9 instaloval :idea: ,po restartu bude DX9 fuč ;D ;D
Mě se to úspěšně povedlo s jednim DX9 uninstallerem, staženym z pegasoft.cz - nevim přesně už kterej to je, ale funguje tak, že je to dávkovej bat soubor, kterej odinstaluje DX9 a z CD Win XP ho nahradi DX8.1
ano skusal som ho a odinstalovanie DX9 neprebehlo korektne.Vsetko prebiehalo tak ako malo podla navodu,ale vysledok bol ten ze mi sice zostali DX 8.1 vo WinXP ale chybne ako ukazoval Dxdiag a aj moja atina zacala blbnut,takze format C a reinstal WinXP :-(Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Hele, v tomhle se moc nevyznam, ale nestacilo by pred nainstalovanim DX 9 spustit Total Uninstal (treba)- jeden z programu, kterej sleduje veskery zmeny pri instalaci- a pak ty DX 9 pomoci toho TU odinstalovat? Asi by to bylo nejjednodussi, ne?
A jses si jisty, ze by ti tam potom zustali funkcni ty, co jsi mel predtim?Citace:
Původně odeslal Martin
Jen se ptam, sam jsem to nezkousel a ani nebudu ;D