mam 2 x apacer cl2.5 512 dal som ich do slotu A1 a B1 a nic stale su single, v biose som nic nenasiel ako prepinanie na dual takze typujem ze by sa to malo detekovat a ist v dualu ???
dik za kazdu radu
KOVO
Printable View
mam 2 x apacer cl2.5 512 dal som ich do slotu A1 a B1 a nic stale su single, v biose som nic nenasiel ako prepinanie na dual takze typujem ze by sa to malo detekovat a ist v dualu ???
dik za kazdu radu
KOVO
Cekni hlavne manual od dosky...a skus tie pamete poprehadzovat. V manuale by mala byt taka tabulka kde ti presne popisuje v akych kapacitach a slotoch idu pamäte v duale. Tiez je tu moznost nekompatibility...;)
praveze manual som cekol a zistil som ze samostatna pamat ma ist do B2 a 2 v dual do A1 a B1 , nokompatibilita kuuurna to by ma nas. vsak su to 2 apacer 512 cl 2.5 400 proste to iste aj ked ta 1 bola kupovana asi pred rokom a ta 2 pred 3 dnami :(
co mam A7V 880 cize KT880 si tam dam v BIOSE dual alebo singl a tak to aj bezi ale tu aby clovek spekuloval :(
nemas na nich odlisne chipy??? perto by to mohlo byt sposobene niekedy dokonca staci ina seria a uz to nejde v duali.
JJ NODak prave preto som pisal o tej nekompatibilite..
Kuurna chlapi to ste ma moc nepotesili prave na tej kt880 som dal do jedneho slotu 256 a do 2 - 512 slapalo to v dual no problem, NF4 su tak halive :(
tak to ma na....o aky je vlaste rozdiel vo vikone nap. hry
neche sa mi znova kupovat pamate len koli dulu ked to ani nepocitim
NF4 su velmi haklive mal som kingmaxy a tie tiez isli len na druhom kanaly a na prvom ani tuk ani len sa nezapla fosna