-
macintosh monitor
zdravim,
mam otazku aku ma koncovku macintosh monitor? napojim ho normalne (vga,dvi) alebo ma nejaku originalnu, inu?
mozem totiz kupit za lacny peniaz 21" macintosh monitor ale kdosi mi hovoril ze nato potrebujem nejaku kartu alebo co aby som to pripojil cez vga vstup.
Ked je to tak, existuje nejaka redukcia ktora by tento problem vyriesila a monitor slapal aj na inom ako macintosh stroji?
dik za help
-
Re: macintosh monitor
co jsem měl kdysi dávno meka(93-97) tak to mělo úplně jiný koncovky, jak je to nyní netuším
-
Tady najdes informace o monitorech, tahle je zrovna o nejakym Applu, ale nevim jestli se jedna o ten tvuj.
http://www.monitorworld.com/Monitors...playm3502.html
-
Najprv si zisti presne aky typ kupujes. Nekupuj to len preto, ze je to lacne. Moze sa ti stat, ze to bude mat nielen uplne iny konektor ale aj ze to bude nejaky fixed-frequency monitor, s ktorym budu na PC len problemy.
-
http://www.monitorworld.com/Cables/13w3_page.html
takyto konektor som mal na monitore SIEMENS NIXFORD 21" , dostal som k nemu aj kabel s protikusom , ktory bol z nejakeho MACu a ten som musel vymenil /chybali tam synchro signaly / . Babracka , ale podarilo sa :)
-
mam doma Sony 20D11, ma to 13W3 konektor + 15 pin DSUB(ten tam bol vsak pripobeny aj s nejkym plosnym spojom). Mal som k tomu aj kabel 13W3-DSUB(klasicky 15pin), cize pripojit to na PC nebol problem, ten vynikol pri startovani PC, kedze monitor nepodporoval nizke rozlisenia. Fungoval len na 1024x768, 1152x864, 1280x1024.
Ak k tomu dostanes kabel s ktorym to na PC pripojis, tak by to uz rozbehat nemusel byt problem, ale zohnat redukciu 13W3 na DSUB, no neviem neviem.
-
O aky presne model ide este neviem,(az zajtra maybe) ale s najvacsou pravdepodobnostou to bude mat koncovku 13W3 ako ste pisali.
Teras mi ale ide o to ci sa da taka redukcia vobec niekde zohnat, ak by niekdo vedel dajte mi vediet pls
Ten monitor by som mohol aj vymenit resp. vratit ked to bude problem s rozliseniami