R1650Pro 256MB DDR2 a HyperMemory
Zdravim Vas..
Zlozil som komp znamemu a zadarilo sa dat mu tam MSI R1650Pro 256MB DDR2... Tato karta vsak podporuje aj Hypermemory , takze ovladace mi hovoria ze mam na pamati 512MB... Kedze mam len 512 MB operacnej pamate, rad by som hypermemory vypol... Poradite mi ako ???
ako vlastne Hypermemory funguje , ked ma sama grafika 256MB ??? prejavi sa nejaq negativne na chode systemu ???
dakujem
a este taka mala otazocka... daval som tam omegy 6.9 ale tie kartu korektne nerozpoznali, tak som tam dal ovladace dodane s grafickou kartou... tie kartu rozpoznali, ale dost ma zarazilo, ze Catalist control center pise ze vezria ovladaca je 04.3... vo co go ???
Re: R1650Pro 256MB DDR2 a HyperMemory
V BIOSu desky najdi nastaveni pameti, ktera se pujci te Hypermemory technologii. Nevim presne, jakou mas desku, tak ti nereknu, kde to presne je. A 256MB tehle kerte uplne staci.
Jsou vydané 6.10, které x1650 podporují.
Citace:
Původně odeslal
briketa
V BIOSu desky najdi nastaveni pameti, ktera se pujci te Hypermemory technologii. Nevim presne, jakou mas desku, tak ti nereknu, kde to presne je. A 256MB tehle kerte uplne staci.
mno taky mudry som aj ja.... hladal som... ale nic podozrive (co by mohlo poziciavat pamat hypermemory) som nenasiel...
nemozete aspom napisat, ako sa toto nastavenie nazyva na inych doskach ? ja mam MSI K8N Neo3
Tak treba AsRock tomu rika "Shared memory", u Foxconnu je to zase nejaky "buffer". Koukal jsem do manualu k te tve desce, ale nic podobneho jsem tam nenasel. Koukal jsem i do manualu ke Gigabyte GA-K8NE a take jsem to nenasel. Tam je to ale mozna v expertnim nastaveni BIOSU.
Citace:
Původně odeslal
briketa
Tak treba AsRock tomu rika "Shared memory", u Foxconnu je to zase nejaky "buffer". Koukal jsem do manualu k te tve desce, ale nic podobneho jsem tam nenasel. Koukal jsem i do manualu ke Gigabyte GA-K8NE a take jsem to nenasel. Tam je to ale mozna v expertnim nastaveni BIOSU.
Mno ja som tiez pozeral aj do manualu aj do BIOSu (snad 5x) a nic podobne som tam nenasie... ani polozku expertne nastavenie BIOSu ... alebo tam sa dostava nejaq inaq ako DELom ???