Levný tichý,rychlý HDD 80-160GB
Ahoj,rád bych přešel na Vista a mám teď v PC nějakou 160GB 5400ot IDE.A jak je mým zvzkem než hnedle formátovat radši koupím disk ikdyž místo nepotřebuji.Díval jsem se na Seagate/WD při 80GB kapacitách 8MB cache 7200ot IDE .Asi bych měl vzít zase IDE abych mohl tu 160ku na IDE co uz v PC je bezproblemově zachovat,ne?Jen bch se přehazoval v BIOSu.
Samosebou otázka je který znich je tišší a případně rychlejší.Asi bych vzal to WD,ale nechám si poradit.Doufám že Vistu trošku nakopnu 1GB SD karticí kterou by to mohlo podporovat jako druhou paměť teď mám 7600GS,Semp.64 3000 a 2GB single RAM.
Re: Levný tichý,rychlý HDD 80-160GB
Imho se nevyplatí nic jinýho než 320GB (250GB) SATA2 disky...
Citace:
Původně odeslal
Perfect_
Imho se nevyplatí nic jinýho než 320GB (250GB) SATA2 disky...
Ahoj,jenže já prostě to místo nepotřebuji a dávat 2-2.3x tolik se mi nechce.... .Dá se vůbec kombinovat IDE a SATA disk v jednom PC s přehazováním OS/disků v BIOSu/em?
Víte někdo jak moc urychlí práci v OS a běžných programech ta 1GB SD kartice ve Vistě?
ked mas 2 GB ram tak imho slabo, a disk? kup si jednoplatnovy 160 GB seagate alebo western
Citace:
Původně odeslal
Aldapo
Ahoj,jenže já prostě to místo nepotřebuji a dávat 2-2.3x tolik se mi nechce.... .Dá se vůbec kombinovat IDE a SATA disk v jednom PC s přehazováním OS/disků v BIOSu/em?
Víte někdo jak moc urychlí práci v OS a běžných programech ta 1GB SD kartice ve Vistě?
Si pořiď novej a ten starej prodej ne?
Citace:
Původně odeslal
MadCap
kup si jednoplatnovy 160 GB seagate alebo western
pripadne i Hitachi ma co nabidnout :p
Citace:
Původně odeslal
Perfect_
Si pořiď novej a ten starej prodej ne?
Na druhém mám XPčka a chci je zachovat a přehazovat v BIOSu.
Citace:
Původně odeslal
Aldapo
Na druhém mám XPčka a chci je zachovat a přehazovat v BIOSu.
Tak za odpoledne máš většinu systému udělanýho znova, tak nějak nevidím důvod, proč si ten stávající zachovávat. Prostě se koukni na cenu 80GB - asi 1200,- a na cenu 250GB - asi 2200,- (nebo 320GB - asi 2800,-) a zjistíš, že za ltr dostaneš 3x větší kapacitu nehledě na rychlost. A to, že to nevyužiješ si třeba jen myslíš, každej disk se za chvílu zaplní. A když ne, tak zase buď rád, že tadle investice bude na dlouho... Jak chceš no, já bych osobně prodal ten starej a přešel na jeden velkej.