Re: ADSL & online vysílání
A jak se to projevi, to ze to nejde? Co takhle doinstalovat prislusnej kodek?
Citace:
Původně odeslal
HAVTOM
A jak se to projevi, to ze to nejde? Co takhle doinstalovat prislusnej kodek?
Když si chci pustit např. http://www.ct24.cz/vysilani/ ve windows mediaplayeru, tak přeci nepotřebuji doistalovat žádné kodeky, ne?
Co ja vim, jak stary Widle tam mas :)) Ale porad nevim, co ti to dela ....
Citace:
Původně odeslal
HAVTOM
Co ja vim, jak stary Widle tam mas :)) Ale porad nevim, co ti to dela ....
XP s SP1. Je celkem dost zajímavé, že když jsem měl GPRS, tak přehrávání šlo spustit. Nyní, když kliknu na play, tak se objeví pokus o připojení, ale přehrávání se nerozjede. Na druhou stranu např online videa ze seznamu či youtube přehrát jdou.
XP by meli bejt v pohode.
A nedela ti to jen CT24? Posledni dobou mi to nekdy nejede i kdyz by melo, ale archiv poradu odvysilanejch ten den co je hned vedle jde v pohode.
Taky je mozny, ze ISP z nakyho duvodu blokuje multicasty z konkretniho zdroje, ale nevidim k tomu duvod ...
Pri připojování k vysílání óčka firewall hodí tohle:
Směr: odchozí
Lokální strana: 0.0.0.0, port 2486
Adaptér: Nelze určit
Vzdálená strana: localhost [127.0.0.1], port 2486
Protokol: UDP
WMP pak vypíše toho:
Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože došlo k chybě sítě. Server pravděpodobně není dostupný. Ověřte, zda jste připojeni k síti a zda je použité nastavení serveru proxy správné.
Nemůže být problém v nastavení ADSL modemu?
Jesli ma ten modem firewall, zkus ho pokusne vypnout. Pripadne i IP filter. Pak uz jedine jinej modem. Nicmene je to divny ... jestli neni problem mezi ISP a zdrojem :-|
Citace:
Původně odeslal
HAVTOM
Jesli ma ten modem firewall, zkus ho pokusne vypnout. Pripadne i IP filter. Pak uz jedine jinej modem. Nicmene je to divny ... jestli neni problem mezi ISP a zdrojem :-|
Bohužel modem je Alcatel speedtouch 510. Jestli jsem jeho funkci pochopil dobře, tak jako firewall nefuguje. Pouze jako překladač adres.
Hmm, ten mam taky a vse jede OK. Jestli ti to tam dela i na jinym kompu (kamaraduv NB a tak), tak bych to reklamoval u ISP.
Citace:
Původně odeslal
HAVTOM
Hmm, ten mam taky a vse jede OK. Jestli ti to tam dela i na jinym kompu (kamaraduv NB a tak), tak bych to reklamoval u ISP.
Kdo je tvým poskytovatelem připojení?
Citace:
Původně odeslal
HAVTOM
O2 ..
Já si bluetone, ale také vlastně jedu přes O2. Jaký máš firmware modemu?
Mozna jedou pres nas, ale konektivitu budou mit svoji.
Jinak FW 4.2.3.5.0