Instalacia Windowsu XP, nastal neriesitelny problem...
vedel by mi niekto poradit co mam to za problem?
kamos mi doneiesol PC kde mal Windows XP profesional, mal strasne zatazeny system... tak som mu ho chel preinstalovat, ale pri instalacii, kde si windows postahoval nejake veci na disk, tak PC zatuhne, nereaguje ani klavesnica...
je to na PC duron 700MHz, skusal som vymenit aj pamät a HDD, stale ta ista chyba... hoci ak ked som mu z PC odstranil stary system novy tam uz nemôzem nakopirovat, proste to zatuhne pri prvom restartovani, este ked pracuje v DOSe, ked ma nakopirovane potrebne veci na instalaciu...
este nikdy sa mi to nestalo...
Re: Instalacia Windowsu XP, nastal neriesitelny problem...
Citace:
Původně odeslal
skorec1
vedel by mi niekto poradit co mam to za problem?
kamos mi doneiesol PC kde mal Windows XP profesional, mal strasne zatazeny system... tak som mu ho chel preinstalovat, ale pri instalacii, kde si windows postahoval nejake veci na disk, tak PC zatuhne, nereaguje ani klavesnica...
je to na PC duron 700MHz, skusal som vymenit aj pamät a HDD, stale ta ista chyba... hoci ak ked som mu z PC odstranil stary system novy tam uz nemôzem nakopirovat, proste to zatuhne pri prvom restartovani, este ked pracuje v DOSe, ked ma nakopirovane potrebne veci na instalaciu...
este nikdy sa mi to nestalo...
No nevim jestli ti to pomuze, ale ja sem mel taky (asi pred rokem) problem nainstalovat WinXp Proffesional. Kdyz se mi kopirovaly soubory (jeste v tom DOSovskem rezimu) na disk, tak se mi to zhruba v 70 procentech (u konkretniho souboru) vzdycky zaseklo a neslo to kopirovat dal - hodilo to nejakou chybu (tedka uz presne nevim). Po experimentech jsem zjistil, ze jedna pamet byla vadna, tak jsem ji vyndal a hle, ono to slo. To ti ale asi nepomuze, kdyz tak koukam, ze jsi pamet uz zkousel vymenit :(
ty kokso, brutal zahada? vyskusal som 3x pamät a nakonic som vymenil grafiku, bola tam Manli GeForce2 MX 200 32MB ktoru som vymenil za inu smejd gafiku a instalacia ide...
čistě náhodou,v biosu máš povolenou instalci OS?
tak to ti uz neviem, nemam to PC uz doma
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
čistě náhodou,v biosu máš povolenou instalci OS?
to taky existuje, na kterych deskach to bylo? jeste jsem se s tim nesetkal.
jj, bios chránil na disku zápis do boot sectoru tuším.
ahaa, to myslis Boot Sector Virus Protection? to by ale kdyztak hodilo hlasku s vyberem povolit/zakazat zapis do boot sectoru.
nie nic take som nenastavoval, ked som vymenil grafiku tak to islo...