winfast pvr2000 - náhlé vypnutí nebo přepnutí...
Ahoj, mám takovej problémek s mojím tv tunerem. Při sledování TV nebo i při nahrávání se mi z ničehožnic vypne nebo přepne nebo jenom ukončí přehrávání a různé podobné ptákoviny, dokonce se i sama pustí :o . Je to jako kdyby si mi někdo hrál za zády s DO. Zkusil jsem přeinstalovat pvr i ovladače a nepomohlo to :( dokonce jsem i vyndal baterie z DO :D jestli mě náhodou nezlobí ono a taky nic :( Komplet přeinstalování winXP připadá v úvahu jen v krajní nouzi ;) Stalo se vám něco podobného nebo nevíte jak se z toho vyhrabat? Už jsem to psal na tvfreak a tam si toho asi nikdo nevšímá :(
Re: winfast pvr2000 - náhlé vypnutí nebo přepnutí...
opravdu nikdo netuší, aspoň jestli je to SW nebo HW chyba? Nerad bych to zbytečně všechno přeinstalovával :confused: byla by to práce na pár dní :confused:
spíše jestli není chyba v tom IR čidle nebo sw toho čidla. zkus to prozkoumat
Citace:
Původně odeslal
herma
spíše jestli není chyba v tom IR čidle nebo sw toho čidla. zkus to prozkoumat
ale jak prozkoumat? Nakopni mě prosím ;)
tak jsem včera zformátoval a přeinstaloval. Ale stejně se mi asi po 30 minutách běhu televize vypnula. Ještě to nechám pár dní na test, ale myslím si, že by to mohla být chyba v kartě a tudíš nárok na reklamaci. Jaký je váš názor? :)
reklamace to vyřešila. Zřejmě porucha v obvodech pro DO.
No mě třeba podobnou věc dělala karta od pinnacle, respektive její čidlo na DO. Když jsem měl zaplou lampičku a přijímač DO nebyl proti ní zastíněn, tak to občas udělalo nějaký povel (přepnutí kanálu, zesílení zvuku...).
No já mám stejný problém. Už mám kartu asi rok, a dělá to jen v poslední době. Možná že je to od poslední instalace win, předpokládám, že jste měli poslední verzi ovladačů. Až budu mít chvíli čas, zkusím tam nahodit starý ovladače z CD, uvidíme, jestli je to bude to samý.
Citace:
Původně odeslal
brazilterrorist
No mě třeba podobnou věc dělala karta od pinnacle, respektive její čidlo na DO. Když jsem měl zaplou lampičku a přijímač DO nebyl proti ní zastíněn, tak to občas udělalo nějaký povel (přepnutí kanálu, zesílení zvuku...).
ale je zajímavé, že po reklamaci a příchodu nového kousku už to nedělá a s věcmi kolem kompu a ani s lampičkou (BTW se zářivkou) jsem taky nehýbal a senzor pro DO mám stále na stejném místě ;)
Citace:
Původně odeslal
Patrez
ale je zajímavé, že po reklamaci a příchodu nového kousku už to nedělá a s věcmi kolem kompu a ani s lampičkou (BTW se zářivkou) jsem taky nehýbal a senzor pro DO mám stále na stejném místě ;)
No já neříkám, že je to jediná možná příčina, ale u mě to tak bylo. To že se to srovnalo po výměně kusu HW může být i výrobními tolerancemi. To co vadilo jednomu kusu může druhý zvládat bez problémů, stejně jako to může být už nová revize...
Citace:
Původně odeslal
brazilterrorist
No já neříkám, že je to jediná možná příčina, ale u mě to tak bylo. To že se to srovnalo po výměně kusu HW může být i výrobními tolerancemi. To co vadilo jednomu kusu může druhý zvládat bez problémů, stejně jako to může být už nová revize...
ano, je to velmi pravděpodobné :)