Re: Vymena displaye u NTB
Pokud nebudes chtit novy notebook a budes ho davat na reklamaci, tak bych sel reklamovat primo k prodejci a ne do servisu, sice to muze trvat o nejakej den delsi dobu, ale budes mit lepsi pozici v pripade, ze se v servisu poskrabe...bude to problem mezi servisem a prodejcem.
A nejlepe si nechat podepsat pri predani do reklamace, ze notebook nema zadnou viditelnou vadu (asi to i nejak lepe definovat).
jestlize se to da chapat jako vada (imho ano), pak mas narok dle sve volby mezi opravou a vymenou s vyuzitim tvrzeni rozporu s kupni smlouvou podle §616(3).
takze chtej explicitne vymenu a meli by to tak udelat
Uvedomil jsem si, ze ho budu muset stejne reklamovat u prodejce (ktery je odemne nastesti jen 4 zastavky metra), protoze nemam moznost cekat na dopravni sluzbu. Nejradsi bych novy kus, ale prodejce ma problem tyto notebooky dodat, protoze se uz nejspis asi nevyrabi. Tam by prichazelo v uvahu vraceni penez, ale za tyto penize se pro mne snad ani lepsi notebook neda poridit. Jsem v patove situaci, protoze je to flicek opravdu maly (velikost cca 2 pixelu pod sebou) a nemuzu se rozhodnout, zda kvuli nemu nechat notebook napospas reklamaci s nejistym vysledkem (zda to uznaji a jak to opravi) navic s tim, ze budu minimalne tyden bez pocitace :-/
jen pro info - reklamace uz neresi SIL, ale primo ASUS-Czech s.r.o.
Sice jen pro info...ale blbe. Radu A6 opravuje SIL az do konce ledna.
Odnesl jsem ho minuly tyden k prodejci, takze kam to uz n posle je mi celkem jedno :-). Ja uz jen vidim ty skrabance a kdovi co jeste :-/
ja se pridam, dal jsem uz potreti do reklamace notebook, vzdy jina zavada, tentokrat vymenili zakladni desku
muzu zadat vraceni penez? / uz v ten stroj nemam absolutne duveru, za chvili skonci zaruka a co pak kdyz se zase vy.ere?
3 stejne nebo 4 jakekoliv zavady - pote zadej vraceni penez...