nVidia ForceWare 93.71 WHQL
Download x86
Download x64
Citace:
Release Highlights:
- WHQL Certified.
- NVIDIA PureVideo™ HD driver with support for the following features:
- Hardware acceleration of H.264, VC-1 and MPEG-2 HD movie formats.
- Video post-processing image enhancements.
- Built-in support for HDCP content protection protocol via DVI or HDMI connectors.
- Please visit the NVIDIA PureVideo website for more information on building a PureVideo HD system.
- Includes the new NVIDIA Control Panel. Please visit the NVIDIA Control Panel website for more information.
- Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support
- For a full list of fixes issues, please view the release notes.
Re: nVidia ForceWare 93.71 WHQL
Tak uz jsou venku oficialne, presne jak jsem rikal ;)
Už jsou v kompu na 7900GT a zdají se OK - žádné problémy, žádné výkonové nárůsty...
jak je to stim Pure videem? Na jedne strane ho Nvidia na svych strankach prodava za nemaly peniz, na strane druhe je napsany ve features techto ovladacu. ??? to znamena jen podporu pro nej, nebo nam chce proste Nvidia udelat radost? :)
Nahodene na 6800GT, len je tam nejaky zmatok v informacii o frekvencii pamate (2 GHz).
http://img58.imageshack.us/img58/1378/1se8.th.png.
Citace:
Původně odeslal
ace
Nahodene na 6800GT, len je tam nejaky zmatok v informacii o frekvencii pamate (2 GHz).
Tiez som postrehol rovnaky "problem". Podobne mi to blbne tiez pri manualnom nastaveni frekvencie pre 2D - mam nastavene 250 MHz a po restarte pocitaca zobrazuje 0 MHz GPU / 0 MHZ pamate.
Citace:
Původně odeslal
ace
Hmm - stejný problém - píše to kraviny - bych chtěl vidět takový takt pamětí na mý grafice - 1,4 GHz :)
Hmm, u mě to sedí přesně... 1,6 GHz po OC
Ten problem je popsany primo v pdf, ktere vychazi s oficialnimi ovladaci.
Mel by byt vyresen v nektere z pristich verzi beta ovladacu, v oficialnich uz urcite.
Podle uzivatelu z ostatnich for to dela jen nekomu.
S tou pamatou je to nejake divne... podla 93.71 rel. notes:
http://img464.imageshack.us/img464/1153/9371ng0.th.png
"Memory clocks displayed do not reflect DDR multiplier.
The memory clocks themselves are running at the correct speeds."
Ja ten text chapem tak, ked ze moja pamat bezi na 500 MHz tak ma ukazat 500 MHz. Inak po zohladenni DDR nasobica ukazuje na starsich verziach 1 GHz. Ale tu ukazuje 2 GHz.
Ale asi sa to chapat aj vseobecne, ze ten nasobic nezohladnuje spravne...
tak ja mam taky problem.. mel sem naky rok stary drivery na msi nx6600 (takty viz podpis, only 3D) taxem je vymenil za tyhle.. po studenym startu nabootuju do woken, objevej se horizontalni bily pruhy, vzdycky dva vedle sebe, mezi nima bilej jemnej sum, nasledujou dalsi, celkem 6-8, po kratky chvili zmizej, obraz je ok a komp vytuhlej.. reset a situace se opakuje.
zkusim tam dat nakou starsi verzi.. kdyby nakej napad, tak sem s nim, thx
EDIT: navrat na 91.52 problem vyresil
hmm kdyz sem je installnul tak mi zmizla zalozka overclocking :/ de to nejak zapnout ?
Citace:
Původně odeslal
m4jty
hmm kdyz sem je installnul tak mi zmizla zalozka overclocking :/ de to nejak zapnout ?
Jasně, přes coolbits - dohraješ malý soubor do registru a tím to odemkneš...