Re: Problem s Omegadrivers
Prosimvas kouknete jestli vam to normalne funguje kdo mate GTcko, myslim tim teplota v omegadriverech nejnovejsich a regulace vetraku. Ja vubec nevim jestli ta karta neni naka bouchla vubec mi to nefunguje. Pise to ze to neni podporovane uz sem i preinstaloval winy a nic.
No sice mi nikdo neporadil ale uz sem to poresil, stahnul sem nejnovejsi Ati Tray Tools a jede to. Tak snad to tak zustane.
Citace:
Původně odeslal
pulec7
No sice mi nikdo neporadil ale uz sem to poresil, stahnul sem nejnovejsi Ati Tray Tools a jede to. Tak snad to tak zustane.
pekny monolog... ale gratulujem k upsesnej "oprave" ;o)
inaq si tu na fore o 1 den starsi ako ja... takych starych pak tu nieje vela...
Citace:
Původně odeslal
Hazo
pekny monolog... ale gratulujem k upsesnej "oprave" ;o)
inaq si tu na fore o 1 den starsi ako ja... takych starych pak tu nieje vela...
Tam no nevim mozna to tak neni driv to totiz byl overclocking.cz, bylo tu jiny forum, ja to ctu hned jak se web rozjel web sleduju cca nevim asi 8 let. :) Takze opravdu dlouho, je fakt, ze obcas nejsem uplne nejvic aktivni neni moc casu ale prubezne ho sleduju, chodej sem dle me hodne sikovny lidi a kluci, ktery vedi o cem mluvej, clovek nikdy nemuze vedet vsechno a tak se rad zeptam a poucim se od vzdelanejsich.
Citace:
Původně odeslal
pulec7
Tam no nevim mozna to tak neni driv to totiz byl overclocking.cz, bylo tu jiny forum, ja to ctu hned jak se web rozjel web sleduju cca nevim asi 8 let. :) Takze opravdu dlouho, je fakt, ze obcas nejsem uplne nejvic aktivni neni moc casu ale prubezne ho sleduju, chodej sem dle me hodne sikovny lidi a kluci, ktery vedi o cem mluvej, clovek nikdy nemuze vedet vsechno a tak se rad zeptam a poucim se od vzdelanejsich.
tak tak... tiez si pamatam este prve forum a tiez som bol na nom medzi prvymi... Stare dobre casy , ked som taktil celera 300 na 450Mhz a potom durona 650 na 1 GIGA a mal som prvy 1 GHz na celom intraku ;o) vdaka radam a ludom zo stareho fora...
Tak tak ja sem taktil Cyrixe PR233MMX (189MHz) jel mi na 262.5MHz, VooDoo 3 2000 nataktovana, mel sem jedno z prvnich vodniku, diky sikovnosti nekterych clenu a do okruhu sem pridaval zmrazene vlozky do prenosne lednici a voda o teplote 10stupnu stacila na chlazeni :D. No a Black and White 1 bezelo super jj bylo to super casy.
Ufff ono jde uz 1900GT clocknout primo pres omegy 6.9? Pres predchozi to neslo, ale ani tak to asi nevyresi problem se zvysenim voltazi, to v mem pripade resi AtiTool 15Pre1. 5,6 jsem zatim nezkousel a 2-4 nefungovaly.