Re: EIZO F77 (F78) 21" crt
No tak to asi nebude ventilator ale nafuknute elektrolyty a zroj potom piska
Anebo taky VN trafo... BTW zkus trošku snížit obnovovací frekvenci, občas to pomůže.
ventilátor tam žádnej není? Tohle mi totiž příjde jako regulérní hučení nějakýho 80mm ventilátoru ;) do pískání to má daleko.
kamarat mal Eizaka T67, a vetracik to malo, kludne ho rozober a pozri co je to zac.
Citace:
Původně odeslal
T182
kamarat mal Eizaka T67, a vetracik to malo, kludne ho rozober a pozri co je to zac.
Super, díky ;) nevíš co tam bylo přesněji za ventilec? Nějakej běžně používanej? :)
nemam paru aka vrtula tam moze byt, odkrytuj ho a uvidis... ,ale podla mna to bude nejaky standartny ventilator 80,92?
Citace:
Původně odeslal
T182
nemam paru aka vrtula tam moze byt, odkrytuj ho a uvidis... ,ale podla mna to bude nejaky standartny ventilator 80,92?
ok, díky za tip ;)
tak jsem zpětně narazil na tenhle thread, tak to tady doplním. Tak větrák tam vskutku byl nějakej 70mm. Tak jsem ho vyndal a dal jsem tam Artic cooling 3 80mm chytnul jsem ho tam na 1 šroub a jede to už 1/4 roku jedna báseň, nádherný tichoučko. Je sice při důkladném zaposlouchání slyšet, ale s origošem je to neporovnatelný ;)