Novy fan pre Freezer 64 PRO
Kedze sa mi vcera podarilo oddrbat origos fan od Freezra, (odpor na obvodu motorceka je nekonecno :-) ) napadlo ma,ze sa pozriem sem a kedze som nic podobne nenasiel, takzakladam novy thread.
Rozmyslal som nad tymto : http://artic-cooling.com/fans2.php?idx=85&data=2&disc= , len otazne bude uchytenie, kedze tento fan ma rozmery 92 x 92 x 38.5mm a ten povodny ma 107 x 43.5 x 96 mm.
Riesili ste niekto podobnu vymenu ?
Inak asi ten fan kupim a nejak to zbastlim.
Aaa kurna...normalne mi ho bolo vcera po tom odpale luto :-)
Re: Novy fan pre Freezer 64 PRO
Citace:
Původně odeslal
Janikbanik
Kedze sa mi vcera podarilo oddrbat origos fan od Freezra, (odpor na obvodu motorceka je nekonecno :-) ) napadlo ma,ze sa pozriem sem a kedze som nic podobne nenasiel, takzakladam novy thread.
Rozmyslal som nad tymto :
http://artic-cooling.com/fans2.php?idx=85&data=2&disc= , len otazne bude uchytenie, kedze tento fan ma rozmery 92 x 92 x 38.5mm a ten povodny ma 107 x 43.5 x 96 mm.
Riesili ste niekto podobnu vymenu ?
Inak asi ten fan kupim a nejak to zbastlim.
Aaa kurna...normalne mi ho bolo vcera po tom odpale luto :-)
Ja by som skusil ist na to tvrdo, a pri odmontovanom chladici tam ten FAN9 proste prilepit silikonom.
Drzat to bude a rezonovat by to tiez nemalo. Teda, ak tam toho silikonu nenarves prilis vela...
Kupil som ten fan9, ale nejak to moc hucalo, fan bol prilis blizko.
Tak som prekupil v tuto v bazari origo fan za 150 kc.
Inak sa tam zrejme da namontovat aj 120mm fan, ak je pred chladicom dost miesta, no to bude buduci projekt, teraz totiz pouzivam zalmana 7700.
no chystam sa ho kupit,ale mam pochybnosti. mam K8N neo2 Platinum dosku
http://www.pcstats.com/articleimages...k8nneopt_f.jpg a ked sa tak pozeram na to uchytenie tak mi ten vetrak bude kolidovat s grafikou. nie? alwkbo bude velmy blizko a to mie nejak ee :(
pliz vysvetlite mi to niekto nez kupim blbost
musis si otocit sponu (melo by to jit) a nebo dat vetrakem smerem k pametovym slotum.
Citace:
Původně odeslal
Anduril
musis si otocit sponu (melo by to jit) a nebo dat vetrakem smerem k pametovym slotum.
no velmy pevne dufam ze pojde spona otocit. v zivote som take níc nemal v ruke. :) otacat by som ho nechcel, to by som si radsej kupil nejaky "klasicky" (axialny).
Citace:
Původně odeslal
Anduril
Je tam naozaj malo miesta...Na obidve strany...Ak ho aj otocis smerom na pametove sloty, bude ti to precnievat kusok nad ne...
OT: Na tejto doske okrem toho, ze tam nieje az tolko miesta okolo socketu...mi slusne pretrca gainward 7600gs nad vetrak na NB a grafaren nemoze byt uplne dotlacena v slote, pretoze potom uz pritlaci na vrtulku (5500rpm)... :( A ten zvuk pritom... :)
Citace:
Původně odeslal
mortician
Je tam naozaj malo miesta...Na obidve strany...Ak ho aj otocis smerom na pametove sloty, bude ti to precnievat kusok nad ne...
OT: Na tejto doske okrem toho, ze tam nieje az tolko miesta okolo socketu...mi slusne pretrca gainward 7600gs nad vetrak na NB a grafaren nemoze byt uplne dotlacena v slote, pretoze potom uz pritlaci na vrtulku (5500rpm)... :( A ten zvuk pritom... :)
no pekne. takze zase jedine klasicky chladic.
Citace:
Původně odeslal
Rácz
no pekne. takze zase jedine klasicky chladic.
Ten chladic tam vojde...Mal som namysli tu upravu s fanom....