Myslite,ze ak si kupim napr. kvalitne(drahe) chladice na pamete od ThermalTake a dam ich na GK, stratim zaruku???
Aj ked je to vyrabane na tento ucel??
Printable View
Myslite,ze ak si kupim napr. kvalitne(drahe) chladice na pamete od ThermalTake a dam ich na GK, stratim zaruku???
Aj ked je to vyrabane na tento ucel??
kdyz to tam prilepis tou jejich oboustrane lepici teplovodivou paskou tak zaruku neztratis protoze to jde bez problemu sundat.
A ked nalepis lepidlom tak samozrejme o zaruku prides :|
Hmm,tak potom by malo byt dodane aj to specialne lepidlo,ze?Inac to nema vyznam...
a neviete nahodou, kde taky pasiv zozeniem? na www.chladice.sk je jedna Thermaltake sada (2x VGA + DDR), ale mne na RAM-ku netreba :?
neviete o nejakom i-net obchode, kde sa da take nieco kupit (1 - 2 kusy)?
Na tych pasivoch na kartu je samolepiace lepidlo take samolepky, obojstranna lepiaca zmes na nich, ja tak chladim moju gf4ti ;D , dvomi sadami tych ddr chladicov spolu s pametovymi, tie pametove sa mi mozno raz zidu ;D
Na www.chladice.sk budu mat v ponuke aj 22x8x5mm pasivy balenie po 8ks urcene na pamete alebo vga, vyzera to dost super. Na webe to budu mat buduci tyzdne,
Citace:
Původně odeslal arcanus
si ty pasivy nechej někde udělat kde maj frézu, já to mám z mědi a v pohodě. Ale nelepil jsem, použil jsem pružný drát a pak šikovné ruce kámoše a drží to fakt fest a nejde to poznat že tam něco bylo až teda na pastu na ramkách.