Instalace SP2 na desku Gigabyte 965p-ds3
Zdravím,mám nové pc s deskou gigabyte ga-965-ds3,nejde nainstalovat windows se servis packem 2,zkopíruje soubory na začátku instalace ale pak vyhodí nějakou chybovou hlášku,přitom starší windows bez servis packů jede normálně.Harddisk je vadný,tudíž ho budu posílat na reklamaci,dali jsme tam hdd ze starého pc,myslíte že to může být příčina?přitom ten windows se sp2 už byl instalovaný na jiném pc a v pohodě,nevím jsem z toho na větvi,prosím poradte,díky moc.
Re: Instalace SP2 na desku Gigabyte 965p-ds3
Citace:
Původně odeslal
MulinTomáš
pak vyhodí nějakou chybovou hlášku
Uzasny opis chyby. Je z toho uplne jasne, co s tym mas - je tam nejaka zavada.
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Uzasny opis chyby. Je z toho uplne jasne, co s tym mas - je tam nejaka zavada.
Tak jsem to zkoušel nainstalovat,první proces kopírování souborů na instalaci proběhne v pořádku,pak se pc restartuje (jak jinak) a zatímco by měla naběhnout instalace windows vyhodí chybovou hlášku (nečitelně napsáno ale pokusím se rozluštit):
Chybný kontrolní součet bitové kopie.Bitová kopie image.dll je pravdopodobně poškozena.Kontrolní součet v hlavici se liší od vypočítaného kontrolního součtu.
Tak nevím co s tím je.....
Podle mého by to mohla být třeba vadná RAM, vadný IDE kabel, nevhodně zapojený disk a optické mechaniky, zdroj, který "popravuje" komponenty nebo je prostě "jen" slabý... Zkus vylučovat možnosti jednu po druhé...
Odkazy na testy pamětí (ikdyž osobně mi stačí MemTest86) tu jsou, zapojení disků a úskalí některých typů ve své sekci poměrně přehledně taky, tak už jen hodně štěstí při hledání...
Citace:
Původně odeslal
peta303
vadný IDE kabel, nevhodně zapojený disk a optické mechaniky
Tipl bych to na neco z tohohle.