Re: FF2 a vypínání panelů
Citace:
Původně odeslal
Erda
Pokud náhodou ještě někdo ví, jak vypnout to tlačítko s listem panelů, budu moc rád, nechápu proč ho tam dávali.
Ve svem profilu(Doc&Sett/Data aplikaci/Mozilla....) mas adresar chrome a tam dva vzorove css soubory. Ten userChrome-example.css prejmenuj na userChrome.css(nebo ho proste sproste vytvor). No a do nej vloz definici:
.tabs-alltabs-stack { display: none !important;}
Uloz a restartuj FF. Voila :)
Citace:
Původně odeslal
jedik
Ve svem profilu(Doc&Sett/Data aplikaci/Mozilla....) mas adresar chrome a tam dva vzorove css soubory. Ten userChrome-example.css prejmenuj na userChrome.css(nebo ho proste sproste vytvor). No a do nej vloz definici:
Uloz a restartuj FF. Voila :)
Tak jsem dalsi, kdo si instalnul FF2 a tenhle zpusob panelu povazuju za debilitu.
A bohuzel mi nefunguje ani zde popsany reseni. Skutecne nechapu, z jakeho duvodu to tam nekdo z tvurcu "nevypinatelne" nacpal, predpokladam, ze 90% useru, co pouzovaji FF prave kvuli otevreni spousty tabu najednou to bude akorat sejrit... ???
Je cely parametr takto presne spravne ?
.tabs-alltabs-stack { display: none !important;} ?
Ta jedikova rada mi normálně fungovala. Ale po chvíli jsem stejně downgradoval na aktuální 1.5.0.8, prostě těch změn je tam hodně, navíc se mi zdá FF2 na mým slabším kompu dost pomalý. Mozilla říká, že 1.5 se bude podporovat ještě do 24. dubna 2007, takže zatím přestupovat na FF2 nehodlám. :cool:
Tiez som musel vsetky tie sracky vypinat.
A je to pomale ako svina, aj 1.5 je pomaly a toto je uz fakt sila. Neviem, co s tym robili, ale acid2 test to aj tak nezvlada (Konqueror ano a pritom to je najrychlejsi browser...)
Citace:
Původně odeslal
tiktak
Je cely parametr takto presne spravne ?
.tabs-alltabs-stack { display: none !important;} ?
Mas pravdu, neni to dobre. Koukam, ze je tam jeste jeden radek, ktereho jsem si nevsiml. Tys asi vytvarel novy soubor, ja to tvoril ze vzoru, co tam byl.
Takze v tom souboru by melo byt:
Kód:
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
Citace:
Původně odeslal
Erda
Ta jedikova rada mi normálně fungovala. Ale po chvíli jsem stejně downgradoval na aktuální 1.5.0.8, prostě těch změn je tam hodně, navíc se mi zdá FF2 na mým slabším kompu dost pomalý. Mozilla říká, že 1.5 se bude podporovat ještě do 24. dubna 2007, takže zatím přestupovat na FF2 nehodlám. :cool:
Ja to provedl presne podle "navodu", parametr nacpal copy & paste a ani po restartu FF i celyho notasu bohuzel nic. :(
Ja bych taky zustal u 1.5.x.x, ale mam tam spoustu pluginu a za chvilku zase nebudou podporovany atp.
Osobne jsem nejak nepozoroval zpomaleni FF, nicmene koukal jsem na to na Centrinu s Dothanem na 2GHz a GB pameti, coz by melo bejt alespon na prohlizec dostatecny...
Ted to nacpu na 700MHz PIII, tak jsem zvedavej..
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Tiez som musel vsetky tie sracky vypinat.
A je to pomale ako svina, aj 1.5 je pomaly a toto je uz fakt sila. Neviem, co s tym robili, ale acid2 test to aj tak nezvlada (Konqueror ano a pritom to je najrychlejsi browser...)
Vím, že to je trochu mimo, ale na menší představu to stačí: http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html