Zaheslování vlastností "zobrazení" ve Win XP.Jak??
Chtel bych se zeptat zda jde nejakym zpusobem (programem ci nejak ve win) zamezit ostatnim uzivatelum aby se nemohli nijak dostat do nastaveni "zobrazeni" - ke zmene obrazku plochy,sporice,grafika,atd...
Nejlepsi by byl asi nejaky program ktery by dokazal to,aby bylo vzdy pozadovano heslo.
Vite o necem takovym?Diky moc za info a tipy...
EDIT: Hlavne aby slo zamezit tomu,aby nikdo nemoh jen tak menit obrazky plochy... ;)
Re: Zaheslování vlastností "zobrazení" ve Win XP.Jak??
pokud to nemusi byt pres heslo a jedna se o winXPpro tak gpedit.msc a najit a nastavit prislusnou politiku. /nekde v konf. Uz. - sab. pro spravu - Ovl. Panely - Zobrazeni/
Diky,koukal jsem na to,ale neprijde mi to zrovna jako nejlepsi zpusob zablokovani...Ani presne nevim jestli to tam nejak jde - radsi sem se v tom moc nehrabal.
Ale radsi bych neco jednodussiho... :confused:
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Diky,koukal jsem na to,ale neprijde mi to zrovna jako nejlepsi zpusob zablokovani...Ani presne nevim jestli to tam nejak jde - radsi sem se v tom moc nehrabal.
Ale radsi bych neco jednodussiho... :confused:
zkoušel si Regino?to je takový zjednodušený gpedit
Citace:
Původně odeslal
sebad
zkoušel si Regino?to je takový zjednodušený gpedit
nezkousel,ale jdu to tahat a uvidim co z toho bude...Dik za tip ;)
Tak to Regino je celkem pekny programek a fakt zakazal ve "vlastnostech zobrazeni" menit ty obrazky,ale co me zamrzelo je to,ze ty obrazky na plochu jdou stejne menit - tim ze si zapnu nejaky obrazek a dam "Nastavit jako tapetu plochy".Toho se chci taky nejak zbavit.
tak ještě WinGuard umí zaheslovat programy,nastavení atd.,ale je možný ,že to pude potom zase změnit přes obrázek
Tak ten Winguard se mi nejak neosvedcil... :(
To co umi,tak to moc nepotrebuju.Nejspis asi fakt neni zadny programek na to co presne potrebuju.
tak to udělej přes již zmiňovaný gpedit. tam dáš Konf. už.-Šablony-Plocha-Sytém Active Desktop a nastavíš pozadí na pevno
Citace:
Původně odeslal
sebad
tak to udělej přes již zmiňovaný gpedit. tam dáš Konf. už.-Šablony-Plocha-Sytém Active Desktop a nastavíš pozadí na pevno
Supr díky,tak tohle už finguje naprosto OK. ;) Máš ode mě K+...
Skoda jen ze jsem to nenasel sam... :)