MSI K8N neo platinum -RAID
chcem sa spytat chcel by som kupit nove HDD na moju dosku MSI K8N neo platinum. Zaujíma ma ci bude budu nove HDD napr. SEAGATE 320GB 7200rpm 16MB SATA2 ST3320620AS x 2 RAID alebo Western Digital 320GB 7200 16MB SATAII WD3200YS X 2 RAID a ake mate skusenosti s tymto pripojenim na mojej doske ci to funguje a ci bude to fungovat a ak ano oo kolko sa znizi realna rzchlost v zapojeni RAID .Tiez bz ma zaujimali najnovsie testy na tieto HDD . ktory bz ste mi odporucili? alebo ake RAID bz ste mi poradili Vopred Ďakujem
Re: MSI K8N neo platinum -RAID
Mám desku K8T,která je ze stejné doby,jen s VIA chipsetem,řadiče by měli být stejné.S tou Barracudou nebyl žádný problém,používám jí normálně,RAID nevyužívám.Rychlost je naprosto stejná,jako u kámoše s novou deskou na SATA II
Takze SATA II na Nforce 3 cipsete by nemal byt problem? Chcem si dnes objednat dalsi disk, preto si to este overujem...
Zdravim, nevite nekdo proc se mi nechce u teto desky zobrazovat druha sitovka? Nainstaloval jsem tu nForce, ale realtek neni videt, ani jako nenainstalovana vec a neni ani moznost ji zapnout nebo vypnout v BIOSU. Flashnul jsem kvuli tomu novej BIOS a porad nevim co s ni.