Total Commander alternativy
Existuju nejake dobre alternativne programy k staremu dobremu TCku? Niezeby mi nevyhovoval, to NIE! Ale vo firme chceme pouzivat nieco podobne, legalne a zadarmo. Stiahol som si Free COmmander. Po 5min prace som ho mierne v deprimovanom stave odinstaloval. Je to hrozny program...
Napiste sem vase skusenosti s podobnymi aplikaciami.
Re: Total Commander alternativy
TCMD prece muzes pouzivat zdarma a legalne do aleluja ne? Staci akorat stale klikat na 1-2-3 pri startu. Neni to nijak casove omezeno.
Pokud ale vazne chces alternativu tak treba Servant Salamander nebo Far Manager jsou oblibene.
Citace:
Původně odeslal
jedik
TCMD prece muzes pouzivat zdarma a legalne do aleluja ne? Staci akorat stale klikat na 1-2-3 pri startu. Neni to nijak casove omezeno.
Pokud ale vazne chces alternativu tak treba Servant Salamander nebo Far Manager jsou oblibene.
Imho neni pravda...je tam preci psano, ze po dobu jednoho mesice a pak smazat nebo koupit. To ze to funguje i dal, je vec druha :)
Citace:
Původně odeslal
Anduril
Imho neni pravda...je tam preci psano, ze po dobu jednoho mesice a pak smazat nebo koupit. To ze to funguje i dal, je vec druha :)
Mas pravdu, ja to uz nejak dlouho beru jako uzus, ale koukam mylne :(
aj FAR aj Salamander su legalne len trial verzie. Ja potrebujem full freeware
Gnome Commander, Krusader...
Honza
Citace:
Původně odeslal
HonzaRez
Gnome Commander, Krusader...
Honza
Pro Windows idealni :)
Citace:
Původně odeslal
Worko
Existuju nejake dobre alternativne programy k staremu dobremu TCku? Niezeby mi nevyhovoval, to NIE! Ale vo firme chceme pouzivat nieco podobne, legalne a zadarmo. Stiahol som si Free COmmander. Po 5min prace som ho mierne v deprimovanom stave odinstaloval. Je to hrozny program...
Napiste sem vase skusenosti s podobnymi aplikaciami.
Co přesně ti na něm nevyhovuje? Jsem ho totiž ze zvědavosti nainstaloval a přijde mi to to samé jako TCMD. Nakonfiguroval jsem ho do té míry, že kdybys neviděl nadpis nahoře, tak bys nepoznal, že nejde o TCMD
Mne tam napriklad velmi chybi FTP klient...
Citace:
Původně odeslal
Anduril
Mne tam napriklad velmi chybi FTP klient...
Skvělý FTP klient, který neumí SSL šifrování. Pro mě to je celkem problém a proto musím používat jiné alternativy i když jsem si na built-in klienta zvykl
mucommander
me teda moc neuchvatil, ale funguje
Citace:
Původně odeslal
Anduril
Pro Windows idealni :)
Aha, no mě nenapadlo, že ještě někdo dneska používá Uindouz, v otázce o tom nepadlo ani slovo...
Honza
Citace:
Původně odeslal
HonzaRez
Aha, no mě nenapadlo, že ještě někdo dneska používá Uindouz, v otázce o tom nepadlo ani slovo...
Honza
ano, v 95ti prcnt firem pojedou na *nixu...:roll:
Citace:
Původně odeslal
HonzaRez
Honza
A on existuje Total Commander pro Linux nebo co? :)