Notebook Compaq Armada 1500c
zdravim
mam menši problem:mad: ,dostal jsem tento notebook a vubec nedokažu na botovat do biosu abch zapl USB a vymazal pitome heslo na ktere se pta pokazdy kdyz ho zapnu(heslo znam ale nebavý mě ho tam pořád psát),ve správci je je videt USB
ale když pripojím myš tak se ani nerosvítí (rozsvítí se na 1s jen když zapnu toho noťase a pak zase zhasne.
zkosel jsem mačkat po zadání hesla F10 ,F1 i DEL a nic (disk je ted právě z formátovan)
díky všem za pomoc už jsem z toho na bednu:( :mad:
Re: Notebook Compaq Armada 1500c
přiznám se, že tomu dotazu vůbec nerozumím...
Citace:
Původně odeslal
hagrid
disk je ted právě z formátovan
A nie je problem prave tam? Mnohe Compaqy tam maju skrytu particiu, v ktorej je setup.
nevim jestli tam něco bylo nebo ne ale snad i normalne by jsi měl nějak na bootovat do biosu i bez disku kvuli nastavení treba bootu jako u pc (i když u notase toho nastavování tam moc nebude)? nebo se snad mejlím
Ked tam nie je ten setup, tak to takmer urcite bude bootovat najprv z FDD - aby sa tam ten setup dal znovu nainstalovat (image diskety sa da stiahnut od Compaqu, vlastne HP).
už jsem to našel na strance HP ten setup program ale stejne to USB nejede i když jsou driver na USB na instalovány (usb myš jen dvakrat blikne při startu notase a jinak nic)
Skus nieco ine namiesto tej mysi.
to už jsem zkoušel nereaguje žadné USB zařízní a ted se mi do toho přidala cd-romka ,win hlasí že mechanika je nefunkční a k tomu ani se nedá nastavit bootování v setupu (teda respektivně dá ale nepamatuje si to)furt první boot jde na diks at je nastaveno na FDD nebo cd-rom.:mad: :mad: :mad:
zkusim jeste vyměnit baterku cmos