FIC mb kt800 se zapne hned zapnuti zdroje
Zdravim, mam takovy problemek, kupoval jsem FIC s kt800, dneska dorazil procesor, a mam takovy problem, ze se mb zapne hned po tom, co pripojim zdroj - i kdyz krome napajecich kabelu nemam zadne pripojene. (zkusil jsem i jiny zdroj)
A stejnak nenabiha, zadny signal do monitoru... akorat vetrak na CPU se toci a mb pipa po trech sekundach.
Pritom pri koupi fungoval - takze jedine, co je jine, je ramka (o te vim, ze funguje) a CPU - je mozne, ze by MB nepodporoval palermo jadro?
Re: FIC mb kt800 se zapne hned zapnuti zdroje
Citace:
Původně odeslal
milka
Zdravim, mam takovy problemek, kupoval jsem FIC s kt800, dneska dorazil procesor, a mam takovy problem, ze se mb zapne hned po tom, co pripojim zdroj - i kdyz krome napajecich kabelu nemam zadne pripojene. (zkusil jsem i jiny zdroj)
A stejnak nenabiha, zadny signal do monitoru... akorat vetrak na CPU se toci a mb pipa po trech sekundach.
Pritom pri koupi fungoval - takze jedine, co je jine, je ramka (o te vim, ze funguje) a CPU - je mozne, ze by MB nepodporoval palermo jadro?
Jak ta deska pipa ? kratky/dlouhy apod...
vyzkousel jsi reset CMOS ? - nektere desky standardne po pripojeni napajeni hned nabehnou, je to nastaveni v BIOSu...
Bezva diky, reset pomohl - jsem idiot - tim jsem mel zacit na prvnim miste.
Citace:
Původně odeslal
milka
Bezva diky, reset pomohl - jsem idiot - tim jsem mel zacit na prvnim miste.
hlavne ze funguje :D