MSI K8T Neo-V - neda sa nainstalovat XP
Kupil som tuto dosku aj s procakom Sempron 64 2600+ a hned nova bola vadna, nedala sa ani zapnut, tak mi to vymenili za druhu, tato ide, ale problem je ze ked spustim s bootovacieho CD instalaciu Win XP tak pri zacati bootovania z CD sa zobrazi hlaska ze kontroluje systemovu konfiguraciu.... po ktorej by mala ist uz ta modra obrazovka s dalsimi moznostami pre instalaciu, ale ta nejde a zostane len cierna obrazovka. Skusal som dve verzie win, aj home aj profi, ale u oboch to iste. Linux Knoppix live cd som v pohode na rozbehol, takze ta doska by mala byt funkcna.
Nemate niekto skusenosti s niecim takymto?
Re: MSI K8T Neo-V - neda sa nainstalovat XP
OKI, tak to nebude doskou, ale diskom. Postupne som odpajal a menil na dosle vsetko co sa dalo a nakoniec po odpojeni oboch HDD som zistil, ze pokial tam nie je pripojeny jeden konkretny HDD, tak to ide OK. Teraz len zistujem ci nechce "prehltnut" konkretny ksu zeleza alebo ci tej instalacii vadi nejaka logicka chyba na tomto harddisku (partition na nom boli dve, ale vytvarane boli v starsom kompe, ktory nedokazal adresovat celych 150GB a zostalo tam nejake volne neaktivne miesto).
Re: MSI K8T Neo-V - neda sa nainstalovat XP
Je ten disk IDE nebo SATA?Mě u téhle desky blbne SATA řadič od Promise,takže když jsem instaloval Windows,musel jsem mít Raptrora na VIA řadiči a ten druhý vypnut.Jinak ten samý problém.Ten Promise funguje jen jako RAID,v IDE modu blbne