mam problem zo zvukovkou na tejto doske a to taky, ze ked zapojim frontpanel na dosku, tak mi vypne zvukove vystupy vzadu...a nenasiel som, ze by niekto riesil takyto problem, tak ak uz sa niekto stetol s takymto problemom, nech mi to napise....
Printable View
mam problem zo zvukovkou na tejto doske a to taky, ze ked zapojim frontpanel na dosku, tak mi vypne zvukove vystupy vzadu...a nenasiel som, ze by niekto riesil takyto problem, tak ak uz sa niekto stetol s takymto problemom, nech mi to napise....
uprimne si nemyslim, ze by to byl problem. ty desky nemaji nejaky poradny vykonovy zesilovac, a tak nedokazou obsluhovat vic vystupu najednou. obvykle je to popsano v manualu ( jak a kam dat propojku ).
hmmm....na ostatnych doskach co som mal mi to islo v pohode...na front panel zapojene sluchatka a mikrofon a vzadu repro...a v manuali nie je nic o tom, ze nedokaze obsluhovat viac v(y)stupav naraz...
No ja jsem se teda zatim setkal s tim, ze to funguje jak popisujes u te DFI..predni vystup odpoji ten zadni a naopak.
Myslim, ze fakt zalezi na konkretni desce, jak to ma udelane..pripadne jake zapojeni umoznuje case (front panel).
Záleží na výrobci, nicméně pochop, zbytečně to navyšuje výrobní cenu desky. Takto stačí jeden zesilovač a vyhýbka na dva výstupy. A je to taky logické.
Mít připojené repro zezadu nastálo, a pokud chci využít nárazově sluchátka, jednoduše připojím zepředu a nestarám se o bedny. A zpětně..pokud mám sluchátka připojeny a hraji na repro, signál mi "netrhá" sluchátka. Osobně jsem se nesetkal se zapojením které popisuješ, čímž nechci tvrdit že to neexistuje. Takže pokud Ti to nejde, není nic jednoduššího než koupit rozdvojku na stereo jack a zapojit obé zezadu(sluchátka + repro)
No to by si skor mohol cakat viac od "Lanparty" edition pretoze Infinity su skor normalne dosky by som povedal ;)