Příjem a odesílání faxů v el. podobě
Prosím může mi někdoporadit jak na to?
PC síť cca 10 počítačů s WinXP Pro bez domény jen prac. skupina (zatím).
Je tu pochopitelně i telefonní ústředna - typ teď nevím.
Je tu požadavek přijímat a odesílat faxy elektronickou cestou.
Ale v době ADSL nevím jak na to :( A už vůbec ne jak faxy přijímat :(
Jde to a případně nastínit jak?
Re: Příjem a odesílání faxů v el. podobě
Jsou 2 moznost - bud pouzit FAX sluzby Windows (musel by to resit ale jenom jeden pocitac) a nebo nejaky program. U nas ve firme napriklad pouzivame GFI FaxMaker. Spolupracuje s Outlookem, takze je to docela pohodlne...
Dovolím si oprášit toto téma jelikož mám před sebou stejnej problém.... původní jsem nedokončil... opustilo se nakonec od faxu a řešilo se to nasazenim interního sytému pobočky... prostě fax se přestal používat
nyní mám ale dalšího zákazníka, který by toto chtěl zřídit... službu www.fax.cz znám ale vyplatí se? používá ji někdo? ušetřím pokud si to přece jen nějak poskládám na koleni přes analogový fax? protože posílat budu stějně .....
jednalo by se o cca 20-40 faxů denně
díky vám prosím za jakékoliv rady
Citace:
Původně odeslal
DAFER
Dovolím si oprášit toto téma jelikož mám před sebou stejnej problém.... původní jsem nedokončil... opustilo se nakonec od faxu a řešilo se to nasazenim interního sytému pobočky... prostě fax se přestal používat
nyní mám ale dalšího zákazníka, který by toto chtěl zřídit... službu
www.fax.cz znám ale vyplatí se? používá ji někdo? ušetřím pokud si to přece jen nějak poskládám na koleni přes analogový fax? protože posílat budu stějně .....
jednalo by se o cca 20-40 faxů denně
díky vám prosím za jakékoliv rady
tak tuhle financni rozvahu si asi budes muset udelat sam...
snad jen...
- cena faxu
- amortizace
- servis
- papir (pro tisk a prijem)
- na jakou dobu
vs.
- ceny sluzby fax.cz pro 40faxu denne (kolik stran?)
a ted pocitej... :idea:
osobně jedu přes Voip (nemám pevnou od kyslíku) https://www.xphone.cz/ , jen si musíš veškeré dokumenty převádět do PDF, cena za ty odeslané faxy vzhledem k tomu, že se počítá od začátku po sekundách, je směšná