LG GSA 4160 nenačte prázdná CD
Mám takovej problém. Tahle vypalovačka mi nenačte prázdné CR-R na které chci vypalovat media jsou CD-R Verbatim 52x a dělalo to i u Emgeton jiný jsem nezkoušel. Při vložení do mechaniky se mechanika tváří jako že tam nic není.I v Neru není nic. DVD vypaluje v pohodě.
Na GSA4120 tyhle CD média jedou v pohodě. Firmware mám A306. Nevíte co to může být?
Re: LG GSA 4160 nenačte prázdná CD
Citace:
Původně odeslal
smik
Mám takovej problém. Tahle vypalovačka mi nenačte prázdné CR-R na které chci vypalovat media jsou CD-R Verbatim 52x a dělalo to i u Emgeton jiný jsem nezkoušel. Při vložení do mechaniky se mechanika tváří jako že tam nic není.I v Neru není nic. DVD vypaluje v pohodě.
Na GSA4120 tyhle CD média jedou v pohodě. Firmware mám A306. Nevíte co to může být?
V jinem PC je to v pohode ? Ja resil problem s nenacitanim DVD+RW u sve LG 4120. Odnesl jsem to na reklamaci, kde to samozrejme jelo ;-) vratil jsem to k sobe do PC = nejelo.. Tak jsem to proste nechal byt a vsadil na jakousi neznamou nekompatibilitu :-)
edit : po par mesicich jsem tam vrazil DVD+RW a najednou to slo..
Citace:
Původně odeslal
smik
Jd o to, zda ti sezere jina media CDR media v pohode a zda vypalena CDR media (jakakoliv) cte. Pokud je odpoved ano, ano pak ji asi skutecne z nejakeho duvodu nechutnaji, pokud vubec media CDR "nesezere", muze se jednat o problem s cteci "hlavou" pro CD/CDR (je zpravidla oddelena od DVD/R)
Pokud je na CD-R jakýkoli audio záznam i na těch, které jsem uvedl tak je bez problémů čte. V jiném PC jsem zatím neměl možnost vyzkoušet. Problém je jen u prázdných CD-R, které prostě v mechanice nejsou pro systém vidět (nejsou v Neru ani ve woknech proste jsem do mechaniky nic nedal a nejde na ně pálit)
Měl jsem GSA4160B, po 1.5 roku začala hučet a divně vypalovala audio-cd, prostě jsem vypálil audio cd a hodil ho do třeba dvd u televize. V těch písních docházelo k výpadkům, třeba 1/2s. Byly to ale zaprvé cd Emgeton, což jsou ty nejhorší šunty na světě. Mohu jen potvrdit, díky mému mp3 Emgetonu, strašnej krám, je na reklamaci(problémy s tlačítky), je tam 30 dní, ale na protokolu je napsána prodloužená doba až 60 dní a jsou neochotní. Nevim jestli to vůbec splňuje zákon. To je ale odchylka.
Vypalovačku mi vyměnili za H20L s lightscribe a je v pohodě, to víte, dobrá firma ten czech computer.
Neváhej reklamovat, nic tim neztratíš, ba naopak...