Pomozte prosim , to kyro nechce nacitat vobec nektore textury, cesta je čierna a nevidim jednotky? Ta ista chyba je aj v need for speed 6?Poradte nejaky navod , staci www.?Rychlo!!!!!§
Printable View
Pomozte prosim , to kyro nechce nacitat vobec nektore textury, cesta je čierna a nevidim jednotky? Ta ista chyba je aj v need for speed 6?Poradte nejaky navod , staci www.?Rychlo!!!!!§
Mně to pro změnu vyhodí vždycky při načítání hry chybu, takže se vůbec nedostanu do hry. :-(
Neví někdo náhodou, co s tím :?:
wormboy: Tu hru (C&C) jsem nezkousel, ale ta chyba s texturami (DXT komprese) v NFS6 je vyresena, podivej se do FAQ (prvni - sticky - thread teto sekce). Zkus analogicky postup i na to C&C. Mozna by ti pomohli ty upravene drivery 16.97 z mitrax.de, ale me se zda, ze sice nektere hry resi, ale jinak nadelaji vic skody nez uzitku. Lepsi je mit referencni 16.0051 a zmeny v registrech delat sam.
lool
tak me to dela voboje..
dyzto spustim tak mi hra na 80% spadne s hlaskou
SERIOUS ERROR OCCURED - fakt supr :?: aspon clovek vi v cem je chyba ze :!:
a dyz se to nahodou povede spustit, tak mi to dela to co wormboyovi.
jj, to je přesně ta zk** hláška: SERIOUS ERROR OCCURED :evil:Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
Kdyby tak někdo věděl, v čem je chyba :roll:
No tak presne toto to roby aj na 3Dfx kartach.Asi je to nejak zablokovane nVidiou.
Takze,ja som si o tom zistoval viac a skoncil som takto.
(Je to myslene s 3dfx voodoo5)
Jednemu to ide normalne.Dalsiemu nie.Dalsiemu to ide do menu a potom koniec.
Kazdy hovori nieco ine,ze je to DX9,potom zase DX8.1,potom zase ine drv.Skusal som vsetky kombinacie a nic.Este som si kvoli tomu zohnal spec. HDD na testovanie roznych drv a dx.
Dalsi hovori ze je to problem hier od EA!!To sa mi zda ako najrozumnejsia vec.Pretoze viem ze aj NFS blbne a tak isto aj C&C Rengade.
Tak mi prosim odpovedzte,co nastavujete v registroch na tom Kyru aby slapalo NFS ???
jednotky jsou vidět když vypneš v c&c volbu "zobrazování jednotek za budovou" (nevím přesně jak to bylo anglicky). Mně to ale nezobrazuje zem. Nevíte co s tím ??Citace:
Původně odeslal WORMBOY
DOBRÁ ZPRÁVA : Do konce března má powervr vydat nové ovladače se kterými pojedou mj. i generals
jo to by bodlo, zkousel sem uz aj nejnovejsi patche na c&c a furt to jebe,
ale stejne aj dyz se mi to povedlo omylem spustit jelo to dost spatne, nic moc graficke nastaveni a stejne se to docela trhalo :?