-
DXT Computers
Jake mate zkusenosti s timto prodejcem? Muze tu nejaky admin pridat hlasovani? Par veci tam maji relativne levnejsich nez jinde, tak abych pak nebyly problemy nedejboze pri reklamacich apod.
Ten problem s reklamaci v DXT jsem cetl, ale rad bych nastradal vic reakci. Diky
-
Re: DXT Computers
Nakupoval jsem tam asi 6 veci (2x 2GB SD, 2x SD ctecku, WiFi AP, BT do USB). Jediny problem byl s jednou SD cteckou, ktera byla praskla.
Reklamace probehla trochu zvlastne, ale bez problemu. Upozornil jsem na zavadu hned pri prebirani ze skladu, objednala se jina a dalsi den jsem si pro ni sel. Musel jsem si ale rict o zapis, ze ctecka nebyla dodana. Druhy den jsem dostal novou ctecku, az pozdeji jsem si vsimnul, ze ma jine SN a nedostal jsem novou fakturu.
Lehce nestandardni je taky nakup zbozi. U obchodnika dostanete fakturu a mate podepsat, ze jste zbozi prevzali i kdyz zadne nemate. Pak jdete vedle do skladu, kde dostanete zbozi i zarucni list.
EDIT:
Jde o DXT v Praze
-
nastesti jsem tam kupoval jen kabel (kvuli jednomu ide kabelu jsem musel podepsat/vyplnit/pockat si na asi 5+ (!!!) papiru, navic chteli obcanku/osobni info jako bych snad kupoval letadlo a ne blby kabel za 50kc, a jeste k tomu jsem tam stravil hoooooodne casu cekanim na prodejne, ve sklade, na prodejne nebo tak nejak proste hnus velebnosti), taky jsem se tam byl parkrat ptat a jejich pristup, znalosti a ochota stala za ho*no, nekoupil bych tam uz nic.
//mozna jen smula a jinde to muze byt ok
-
-
kupoval jsem v pobočce v Ově chladič na grafiku - ATI Silencer. Zavolal jsem, objednal, za pár dní mi volal, že je na prodejně, chladič byl viditelně použitý, prodavač mi jej tedy na vlastní návrh prodal za nižší cenu. Doma jsem zjistil, že nefunguje měření otáček a že chladič je hlučný - cvaká (to jsem zjistil později, že je to vlastnost téhle revize). Oznámil jsem to telefonem, prodavač objednal nový. Za pár dní jsem si pro něj došel, bez řečí mi dal nový a já spokojeně odešel...
-
Není to hlasování o DXT trošku zavádějící, když vlastně co pobočka to jiná firma??? (jinak HATE DXT!!:mad: )