-
Problem s dvema HDD
Zdravím,mám problém se dvěma harddisky! Mel sem WD 400BB 40GB(vše šlapalo v pohodě) a koupil sem k tomu WD 800JB 80GB, a kdyz sem je chtěl spolu zapojit tak se naskytl problém s WIN XP, když zapnu PC tak v biosu je vše ok,ale jamile startuje win XP tak najednou vyskoči modré okno s chybou ale to hned zmizí tak nestihnu nic prečíst! Ale někdy se win nasratuje uplne bez problemů! POradí mi někdo?:(
-
Re: Problem s dvema HDD
Ako to mas zapojene? Na jednom kabli? Mas to spravne najumperovane? Kopirovanie slape v pohode? Ak Ti PC nebbne a vsetko slape pekne, tak to zbytocne neries, ak to blbne, tak skus odpovedat na tie moje uvodne otazky, lebo inak Ti nikto nebude moct poradit...
-
mam oba HDD na jednom kabelu,spravne na juprovany a kopirovaní taky ok,ale ono to treba 2x nastartuje v pohode a pak uz treba vubec! jen do nouzového režimu!
-
tradicni rady > zkus zkontrolovat kabel, zkus dat separatne na jednotlive kabely, zkus zkontrolovat zdroj a samozrejme prekontrolovat hw ( pamet ). ostatni viz vestecka koule ( z informaci, ktere jsi podal ).
-
VSechno sem zkontroloval vyzkoušel,kromě teda zdroje, ten nevím jak vyzkoušet!!
-
Přišel mi z reklamace WD 1600JB(vyměněn za nový). Jenže nešel ani naformátovat, prý je poškozen. Tak ho tam musim zase poslat. Jinak kromně toho přesně občas nastartoval a občas ne...