EIZO S1911 - co na nej rikate?
Podle meho je to nejlepsi S-TN panel, co sem zatim videl.
2ms odezva v GG a 6ms jinak.
Co je podstatne jsou 170/170 uhly v kontrastnim pomeru 5:1 a
10bit EIZO prevodnik na barvy s 16.2m max. barev.
Najdete ho na CzechComputeru.
Tato kombinace mi na onu odezvu prijde hodne dobra, ale LCD je potreba videt, takze nevidel ho nekdo uz nekde?
Zajimala by me osobni zkusenost.
Re: EIZO S1911 - co na nej rikate?
Citace:
Původně odeslal
Scorp
To je ale recenze na S1910, což je S-PVA panel. Zkrátka něco úplně jiného.
tak to se velice omlouvám, spletl jsem se
Taky bych rad o tomhle panelu slysel nejakou osobni zkusenost...jestli to ma na to byt porovnatelne s lepsimi mva panely kdyz je za +- stejnou cenu...
aj mna hodne zaujima
cena neni podstatna, hlavna je premna rychlost (...pva stale nestihaju)
cize by som rad vdel aky je na rychla FPS gamesky (ut2004 online...q3-4, hl2, cs... kto hra)
+ten nizsi kontrast a svietivost nebude problem?
este mam v zalohe
IIYAMA E1900S
LG L1970HR
...ktory by ste poradili ;)
Presne tento monitor mam doma par dnu a jsem s nim naprosto spokojenej. Opravdu jsem vzdycky byl zastance CRT monitoru - protoze mi pripadl obraz kvalitnejsi (mozna sila zvyku). Kdyz jsem si tenhle monitor zapojil ,neveril sem vlastnim ocim - opravdu krasnej obraz ,hned jsem musel zkusit par her tak i film a musim rict - uz bych nikdy od nej ruce pryc nedal.
Citace:
Původně odeslal
m!st3riO
Presne tento monitor mam doma par dnu a jsem s nim naprosto spokojenej. Opravdu jsem vzdycky byl zastance CRT monitoru - protoze mi pripadl obraz kvalitnejsi (mozna sila zvyku). Kdyz jsem si tenhle monitor zapojil ,neveril sem vlastnim ocim - opravdu krasnej obraz ,hned jsem musel zkusit par her tak i film a musim rict - uz bych nikdy od nej ruce pryc nedal.
Nemas PLS kvalitni digifotak s makrem? Ze bys zkusil rozmazavani v nejakych na toto narocnych hrach. Jako CS nebo BF2.
Citace:
Původně odeslal
Haste
Nemas PLS kvalitni digifotak s makrem? Ze bys zkusil rozmazavani v nejakych na toto narocnych hrach. Jako CS nebo BF2.
Jen co budu mit cas ,muzu zkusit udelat par fotek - predpokladam ze World Of Warcraft te fotky moc nezajimaj ,tak nainstaluju CSko po tech par letech ;)
Citace:
Původně odeslal
m!st3riO
Jen co budu mit cas ,muzu zkusit udelat par fotek - predpokladam ze World Of Warcraft te fotky moc nezajimaj ,tak nainstaluju CSko po tech par letech ;)
Ale tak muzes i to :) Sem prave cetl od par lidi, ze se objevuji svetli duchove za rychle pohybujicim se objektem a ze 2ms(G2G) / 6ms nehrozi... tak sem zvedav.
Neslo by to trosku v pohybu? Treba v DXDiag.exe je v grafickem testu takovy bily letajici ctverecek na cernem pozadi. Tam by se to dalo.
btw. ty barvy mi prijdou trosku nedostatecne
No cokoliv v "pohybu" nedam v makru - pak je to rozmazane ,ale proste na tech fotkach je to horsi ,koukam na ten monitor i ve hre a proste ty barvy etc je to rozdil.
Takové věci se musí vidět na vlastní oči a né fotit, to by musela být jiná třída foťáku aby se to dalo srovnat s tím že to pak vypadá stejně jak když se na to člověk přijde podívat do prodejny :)
Tak nejak si to myslim taky :) - ale zkusil sem vyhovet ,treba to k necemu bylo ,treba ne.
Pravda je ta ,ze jsem napsal ze ta kvalita toho obrazu je fakt uplne jina nez na fotce.
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Takové věci se musí vidět na vlastní oči a né fotit, to by musela být jiná třída foťáku aby se to dalo srovnat s tím že to pak vypadá stejně jak když se na to člověk přijde podívat do prodejny :)
Njn, chce to vazne lepsi fotak. Resp. sem cekal fotak s makrem, kde by vyfotil jenom urcitou hodne malou oblast, kde je neco v pohybu. Tak jak to byva v recenzich.
Nj nejsem zadnej recenzant ,ale zkousel sem fotky s makrem v pohybu a to nevyslo nejlepe - takze asi tak.