Nedokončená defragmentace s programem O&O Defrag
Mužete poradit. Program O&O Defrag nedokončí defragmentaci ani na jednom z mých disků (Maxtor 6B200PO a 6Y080PO | NTFS). Program stále běží, ale vypadá to podle grafického zobrazení jako by přesouval stale ty samé bloky(clastery?) sem a tam pořad dokola. Po několika hodinách to vždy vypnu..
Zkoušel jsem teda:
Provest kontrolu disků před defragmentaci => pár chyb to našlo , ale učinek žádný
Odemknout soubory(složky) pomocí programu Unlocker => složky jdou smazat/přesunout i bez něj.
Defragmentace s utilitou ve Win proběhne bez problemu až do konce
Re: Nedokončená defragmentace s programem O&O Defrag
No ja s OO problem nemam, pouzivam posledni verzi (8.5) ... napada mne, jestli ten disk nemas moc zaplneny a OO nema dostatek mista ... wokenni defrag je v podstate nejakej starsi diskeeper a tomu to treba nevadi.
Nieco ti pravdepodobne furt zapisuje na disk. Pri zapise na disk Defrag zacne obcas uplne od znova alebo od nejakeho miesta (zavisi to asi na tom co a kde a kolko sa zapisuje). Takze odporucam prekontrolovat programy ktore bezia na pozadi a popripade nejaky z nich ukoncit.
Tento problem som mal , ked som pouzival SpeedDisk. Pomohlo disk doktor a potom speedDisk presiel. Dnes pouziva O&O a nemam problem.
parkrat se mi to taky stalo ve verzi 6, vetsinou stacilo defragmentaci vypnout/zapnout a napodruhe uz to vzdy proslo bez problemu.
pravdepodobne ti neco porad zapisuje na disk, zkus treba pustit defrag v nouzaku (jestli to teda jde:-))