Znamej ma asi obe ruce levy, a pri nasazovani chladice se mu podarilo urazit u socketu par odporu. Jde o desku MSI MS-7061 alias KM4M-V, a konkretne se jedna o hodnoty odporu RN1, R3 a R4, uprostred obrazku.
Printable View
Znamej ma asi obe ruce levy, a pri nasazovani chladice se mu podarilo urazit u socketu par odporu. Jde o desku MSI MS-7061 alias KM4M-V, a konkretne se jedna o hodnoty odporu RN1, R3 a R4, uprostred obrazku.
No v tomhle rozliseni to rozhodne urcit nejde, protoze nelze precist hodnoty tech odporu. Kazdopadne typove jsou to SMD odpory velikost cca 0603 nebo mensi. Muzes tam dat ale i obyc odpory, pokud prekousnes ze budou trochu prasacky napajeny))
no, takze jsem si nakonec snad pomohl sam - po prozkoumani nekolika boardu jsem zjistil, ze RN1 byva v rozmezi 330R az 2K7, takze jsem zvolil stred a dal 1K0, a R3 a R4 jsem tipnul 10K -> deska v pohode nabootovala a prave mi bezi memtest ... uvidime zitra, az ji namontuju a pustim wokna, jak na tom bude v Prime
EDIT: tak deska uz slape zda se bez problemu - chtelo to jeste zmenit ten tip R3 a R4 z 10K na 1K0 ;)