GTA San Andreas-grafická chyba?
http://img352.imageshack.us/img352/8...asubaru0jz.jpg
Všiměte si toho auta napůl ve stínu, našel jsem spoustu fotek. Já mám stejný problém. Je to normální? Můžete to vyzkoušet?
P.S.:myslím si, že před 1/2 rokem to ale nedělalo, asi až po 3 hodinách hraní, pak pomohl restart hry. Nyní to dělá stále, myslel jsem, že je to problém, ale když je v googlu tolik screenshotu, kde to je, tak je to asi v pořádku. Zkuste to prosím, jestli Vám to taky udělá.
Díky moc
Re: GTA San Andreas-grafická chyba?
Nejak mi nedochazi, co tam mam videt?
A rozhodne si nemyslim, ze tahle sekce je pro to nejvhodnejsi.
vyzerato ze mas vadnu grafiku a rychlo ju reklamuj. zrejme ti odchadza vertex shader:(
Citace:
Původně odeslal
klb
vyzerato ze mas vadnu grafiku a rychlo ju reklamuj. zrejme ti odchadza vertex shader:(
Muze nam nezasvecenym sdelit, co je na tom shotu spatne a jak jsi zjistil, ze odchazi vertex shader? :o
No zahral jsem si "najdi na obrazku jeden rozdil" a mozna nasel :) Asi mysli tu cernou caru od predni kapoty auta az nahoru k obrazku zbrane. Priste by mohl autor chybu lepe specifikovat ,ikdyz jsou hadanky zabavne. :)
Citace:
Původně odeslal
Hladis
No zahral jsem si "najdi na obrazku jeden rozdil" a mozna nasel :) Asi mysli tu cernou caru od predni kapoty auta az nahoru k obrazku zbrane. Priste by mohl autor chybu lepe specifikovat ,ikdyz jsou hadanky zabavne. :)
To si myslim ze je normalne drat z toho domu, ci co to tam je.. prijde mi to moc rovnomerne.. navic autor uvadi "vsimntete si toho spodniho auta ve stinu?!?" nevim proste :-/
boze si robim srandu. na tom tieni neni nic podivne. podla mna je to ok
Taky nikde nevidim zadny problem :(
Jedná se o to zelené auto napůl ve stínu-ten grafický problém, vždyť to vidíte. Oblast klik u dveří, kde je ten přechod. Je to tedy u této hry v pořádku?
Ne, skutecne tam nevidime zadny problem :D
Vem prosimte ten obrazek a namaluj nam do nej, co tam mame vlastne videt, ok?
EDIT: Aha uz jsi to zeditoval, co presne. Ale porad tam nic nevidim, definuj prosim slovo "problem"
Citace:
Původně odeslal
EasyShare
Jedná se o to zelené auto napůl ve stínu-ten grafický problém, vždyť to vidíte. Oblast klik u dveří, kde je ten přechod. Je to tedy u této hry v pořádku?
myslime oba tento problem ?
http://www.pevaplast.cz/heady/file_transfer/GTA.JPG
Takovy ten prechod.. IMO je to naprosto normalni.
Přesně ! Ono to vypadá právě ne moc pěkně...
Citace:
Původně odeslal
EasyShare
Přesně ! Ono to vypadá právě ne moc pěkně...
To si ale potom stezuj na vyvojare, konkretne na grafiky ci programatory shaderu. HW chyba to jiste neni...
kluci a nieje to nahodou iba odraz okolia na karoserii auta???:confused:
No hlavne mam pocit, ze to auto je z nejakeho modern modu nebo jak se ted jmenuje, takze to vubec nemusi byt chyba hry.