mirrors na www.nvnews.net
Printable View
mirrors na www.nvnews.net
Zatim slapou v pohode, zadnej problem
Mně pod těmahle driverama strašně "flickeruje" Quake III Arena - prostě bliká - epileptickej záchvat do pár vteřin :eek:
presne me nejde stimhle CS
Zatím pohoda :wink:
Co mas za OS???Citace:
Původně odeslal Bukyn
a výkon?
Tie novsie ovladace su fuckt sqele :-(
40.72 - 13001 bodov grafika vzdy na 310x610, v 3dmarkovi 2001 default test
41.09 - 12661 bodov
43.00 - 12911 bodov
Tak som sa vratil pekne ku 40.72
boze, to te fakt zere tech par bodu ? pro me je mnohem dulezitejsi ze ty hry behaj plynulejc nez nejakej syntetickej test jakym 3dmark je i kdyz se to nezda. a pokud ti de o tech par priposrabnejch bodu, tak tam dej 42.68, nebo 42.86, co na tom se obboje hazej chyb jak nasrano a to i na defaultnim nastaveni grafiky hlavne ze budes mit o 100 bodu vic, joooooo ses nejlepsi celejch 100 bodu kvalita obrazu v pici ale hlavne ze mas o 100 bodu vic, tohle lidi fakt nechapu
BTW: na 42.86 sem mel 13478 bodu ale obraz stal za hovno, ted mam 43.00, zadny chyby pohodicka a mam nejakejch 13362 ale fakt me to nesere, 3dmark neni vse
No nevim, já mám teď 42.86 a žádnou chybu jsem ještě neviděl. Ba naopak můžu s klidem říct, že mají nejlepší obraz z detonátorů co jsem měl možnost kdy vidět (a to už jsem instaloval desítky detonátorů) Obraz ve hrách skvělej. Obraz ve videu jedna báseň. A všechno běhá tak jak má (pěkně plynule). Body v 3DMarku jsou mi ukradený +-500 sem tam mě nevytrhne. ;D
To je dobreee napisaneee ;DCitace:
Původně odeslal cervikCZ
Me to dela taky. Starsi verze detonatoru mi to nedelali, ale vsechny ty od 42.xx to delaji. Je treba zmenit jedno nastaveni v zalozce OpenGL. Uz si ted nevzpominam jaky, ale doma se podivam a dam vedet. Akorat ze mi to pro zmenu snizilo fps :-(Citace:
Původně odeslal Vykuk
ja pouzivam 42.01
opali sa vobec tahat tie 43? zvysi to vykon? mam DX9
XP ProfessionalCitace:
Původně odeslal SPYKER
Tak to nebude asi to pravý ořechový....
Nainstaloval jsem si Ralli Sport Challenge a nějak se mi to občas cukne....
Když jsem předtím mněl 41.09 tak to nedělalo :?
www.guru3d.com ver 43.30 pro XP :idea:
Vim o nich ale jak budou šlapat ??? :?Citace:
Původně odeslal Madmax.CZ™
Kdo ví... ;D :evil:
to samý s 42.90 XpCitace:
Původně odeslal Vykuk
Přesně to samý... :?Citace:
Původně odeslal Vykuk
napis co tomu pomuze...? :wink:Citace:
Původně odeslal Megadeth