Re: Acer Al1916 Was (lcd)
A ve hrach ma 60Hz nebo tech 72? pokud tech 60 tak je potreba nejakym zpusobem vnutit tech 72 - napr prg. reforce nebo nejakym jinym
Tak to je ono, vypadá to, že na 100% 60Hz. Jaký je přesný název softu, vek terém by se to dalo nastavit na 72Hz pro všechny hry apod? Potom, jak se to v tom softu nastavuje?
Díky moc předem
pouzivam tusim toto: http://www.gotfrag.com/portal/files/81/
Spustis to - nastavis frekvence, aplikujes zmeny - tot vse. Jinak to tu bude mozna ve FAQ pripadne nekde jinde. Jinak to umi spousta programu ....
//edit: koukam, ze to chce na stazeni registraci - urcite to nekde sezenes bez registrace - tohle byl prvni odkaz co google vyhodil - dal jsem to nezkoumal.
Mohlo by to jít přímo v ovladačích.Ve starších vezích ovladačů byla přímo tabulka s názvem vnutit frekvence,v novějších je záložka"Rozlišení obrazovky a obnovovací frekvence" a v ní "vlastní rozlišení a obnovovací frekvence",tlačítko přidat a tam vložit používané rozlišení a frekvenci.
Tak mám ReForce a teď tpo fachá ok, jedu na 72Hz. Díky za odpovědi...
Ještě jsem zjistil, třeba při přechodu z hry do windows, nebo prostě někdy při otevření mozilli apod. lcd problikne. Nevíte čím by to mohlo být? Že by tou frekvencí z reforce 72Hz? V papírech totiž při 1440x700 podporuje jen 60Hz (to LCD).
Je to probliknutí vůbec problém?
Díky moc...EasyShare