Creative SB X-Fi mX Xtreme Audio VS X-Fi Extreme Music
Zdar
zajimal by me rozdil mezi temito dvemi zvukovkami skousel jsem hledat zde na foru ale nic jsem mX verzi nenasel? :(
jedna se mi hlavne o hry a EAX 5.0 , hudebni sluch nemam takze na MP3 a filmy to staci urcite :D
zda se vyplati jit spise do Normalni X -FI (cena 2170,-)
nebo do to mX verze (cena 1700,- )
Re: Creative SB X-Fi mX Xtreme Audio VS X-Fi Extreme Music
Jdi do normální, vyplatí se... už podle vzhledu vypadá dost "ořezaně"... vsadil bych se, že to bude spíš převlečená Audigy4...
no co jsem hledal tak tam hlavne neni ten specialni multi port ... ktery asi nevyuziju , ale zase na druhou stranu je tam rozdil jen cca 500,- takze asi radeji koupim ten MusicExtreme ...
jen me hlavne zajimaji ty rozdily ...
No já se snažil najít nějakou specifikaci, ale nebyl jsem úspěšný. Neřekl bych, že půjde jen o "multiport", když srovnáš vzhled obou karet tak je rozdíl dost výrazný...
Já bych si to tedy prostě nekoupil, nejsou na to testy nic... bůhví, co je to zač.
no ja jsem ji nasel primo na strankach Creative ...ale ne pro CR tam neni ...
no a kdyz jsem si dal specifikace tak rozdil byj jen v tom ;)
Na tie "nove" bacha.
"X-Fi Xtreme Audio is a software based card with no hardware support for EAX. Is more like the Live!24bit or AudigySE/LS kind of cards, if not the SAME card having the firmware rewritten with the new name and ID string. The software provided is supporting Crystalizer and CMSS3D from X-Fi line of cards.
X-FI XtremeGamer is a hardware based card but with NO support for EAX 5.0. Basically is a Audigy2 type of card with no extra connectors - exactly like the Audigy2SE or Audigy4 card (non-pro version). Of course again having the firmware rewritten with the new name and ID. Same support for Crystalizer (maybe at the software level) and CMSS3D."
http://forums.creative.com/creativel...ssage.id=78388
no tak to je teda pekny hnus takze to je jasne X-Fi Extreme Music ;)
dik za info
Jojo, takže skutečně je festově ořezaná, ruce od ní pryč :-) a zase na fóru víme o něco více.
Díky ace za specifikaci, google nějak neporadil.