V contact listu vsichni offline
Instaloval sem přítelkyni na noťase (XP Home) trilliana a všechno bylo ok. Ale potom, co přijela z kolejí z HK, tak všechny lidi co má v contact listu, jsou offline. Může si s nima psát, u nich se zobrazuje v poho jako online. Zkoušel jsem i Sim, ale naprosto shodný výsledek, taky všichni offline. Nesetkal se s tím někdo?
Re: V contact listu vsichni offline
Citace:
Původně odeslal
mejla
Instaloval sem přítelkyni na noťase (XP Home) trilliana a všechno bylo ok. Ale potom, co přijela z kolejí z HK, tak všechny lidi co má v contact listu, jsou offline. Může si s nima psát, u nich se zobrazuje v poho jako online. Zkoušel jsem i Sim, ale naprosto shodný výsledek, taky všichni offline. Nesetkal se s tím někdo?
Skus este nejaky web , trebars www.meebo.com , ak i tam budu offline , budes musiet nasledne poziadat vsetkych o autorizaciu. Mne sa stalo nieco podobne , akurat stym , ze asi 85% som mal neutirozovanych a ostatnych ok.
Takže jsem se zkusil napichnout na tu stránku, co si mi nahodil a všechno je jak má být. Ještě zkusím říct jí, at se připojí z toho noťase a uvidíme, každopádně dík za radu :)
Osobně bych to viděl jako nějaký problém v trilianu. Kdyžtak ještě zkus nějaké další klienty (miranda, icq, icq2go, gaim...). Co se týká kolejní sítě v HK, tak nic takového, že by to drbalo konfigy nebo kontakt listy, tu není :).